Auto

Πλησιάζει η αποκάλυψη του Land Rover Defender OCTA [video]

To Land Rover Defender OCTA θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Ιουλίου, ερχόμενο να αποτελέσει τη ναυαρχίδα στη γκάμα του Defender.

Η Land Rover, αφού εργάστηκε επί τρία χρόνια πάνω στο πρότζεκτ που ονομάζεται Defender OCTA, ανακοίνωσε πως θα τραβήξει το κάλυμμά του στις 3 Ιουλίου. Μάλιστα, η βρετανική φίρμα θα πλαισιώσει την παρουσίαση της νέας έκδοσης του εμβληματικού off-roader με μία σειρά από εκδηλώσεις, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο. Και να το παραγγείλουν εκείνη τη στιγμή αν τους αρέσει!

To Land Rover Defender OCTA, αφού δοκιμάστηκε σε όλες τις συνθήκες, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Ιουλίου

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική φίρμα, το Land Rover Defender OCTA, πέραν του τυπικού κύκλου δοκιμών του κατασκευαστή, προχώρησε και σε 13.960 πρόσθετες δοκιμές, που περιείχαν τα πάντα, σε όλα τα εδάφη και τις συνθήκες. Από την πίστα του Nürburgring, στη βρεγμένη άσφαλτο του Ladoux στη Γαλλία, τους πάγους της Σκανδιναβίας, τις διαδρομές του Ράλλυ Γαλλίας, τους αμμόλοφους του Ντουμπάι και τα βραχώδη εδάφη της Utah.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πριν από τα αποκαλυπτήρια και για να μας κρατήσει ζεστούς, η Land Rover φρόντισε να δημοσιεύσει ένα τρέιλερ με στιγμές από τις δοκιμές του στις προαναφερθείσες συνθήκες.

Κάτω από το καπό του επιβλητικού αυτού μοντέλου θα βρίσκεται ένας twin-turbo V8 4,4 lt (ο ήχος του ακούγεται και στο τρέιλερ), ικανός για 635 άλογα και 750 Nm. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο υπερ-πλούσιος θα είναι ο εξοπλισμός, στον οποίο θα περιλαμβάνεται ως στάνταρ το σύστημα ανάρτησης 6D Dynamics. Ένα σύστημα που όπως υποστηρίζει η Land Rover παρέχει βελτιωμένη απόδοση στην άσφαλτο και καλύτερη συμπεριφορά στις εκτός δρόμου αναζητήσεις.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-26 13:57:57

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button