Auto

Τι γυρεύει το Tesla Cybertruck σε Mall στο Βερολίνο;

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Ή αλλιώς, τι γυρεύει το Tesla Cybertruck στας Ευρώπας, από τη στιγμή που δεν πωλείται στην ήπειρό μας;

Το αρχικό 3μηνο του 2024 ήταν το πρώτο εδώ και τέσσερα χρόνια που η εταιρεία του Elon Musk ανέφερε πτώση στις παραδόσεις νέων οχημάτων. Τώρα, ο αινιγματικός CEO προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση κι ένα από τα μέτρα που έχει λάβει, περιλαμβάνει την έξτρα προβολή που μπορεί να εξασφαλίσει το θηριώδες Tesla Cybertruck.

Δεν μπορείς να το πεις όμορφο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει τα βλέμματα

Αυτή τη στιγμή, το Tesla Cybertruck ποζάρει σε ένα εμπορικό κέντρο στο Βερολίνο κι όλοι σταματούν να το χαζέψουν και να το φωτογραφίσουν. Λογικό αφού μέχρι τώρα, το είχαν δει μόνο στο Διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς βρέθηκε το Tesla Cybertruck στη Μόσχα;

Η Tesla δεν μπορεί να διαθέσει το μεγαλύτερο μοντέλο της στη Γηραιά Ήπειρο επειδή δεν συμμορφώνεται με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα

 

 

Επιπλέον, το βάρος του ξεπερνά τους 3,5 τόνους, κάτι που θα απαιτούσε διαφορετικό δίπλωμα οδήγησης σε σχέση με τα υπόλοιπα επιβατικά αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck, μόνο με άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας!

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Tesla δεν επιζητά την προβολή που της εξασφαλίζει το θηριώδες pick-up. Είναι η δεύτερη φορά που το μοντέλο αποβιβάζεται στη Γερμανία.

Tesla Cybertruck

Η πρώτη φορά ήταν στο Giga Factory στο Grunheide τον Μάρτιο, αμέσως μετά την κυκλοφορία της φήμης ότι το όχημα κρίθηκε κατάλληλο για την ευρωπαϊκή αγορά. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ καμία σχετική επιβεβαίωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Tesla Cybertruck θα φοράει εργοστασιακό Power Bank

Το Cybertruck εκτέθηκε επίσης στο Όσλο της Νορβηγίας. Η Γερμανία είναι πράγματι η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, αλλά το σκανδιναβικό κράτος έχει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων. Το 2023, περίπου το 82% των νέων αυτοκινήτων που πωλήθηκαν στη Νορβηγία ήταν ηλεκτρικά.

Tesla Cybertruck

Την περασμένη εβδομάδα, η Tesla ανακοίνωσε ότι το ταξίδι του Cybertruck σε όλη την Ευρώπη ονομάζεται «Cyber ​​Odyssey». Η λίστα των πόλεων που περιλαμβάνει η περιοδεία εκτείνεται στο Λονδίνο, τη Βιέννη, το Μόναχο, τη Ρώμη, το Παρίσι και τη Βαρκελώνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα για τα σκουριασμένα Tesla Cybertruck

Το Tesla Cybertruck κατέφτασε επίσης στην Κίνα στα τέλη Ιανουαρίου. Αλλά μια αγορά όπου δεν θα διατεθεί. Θα εκτεθεί και στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Tesla Cybertruck

Αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Tesla Cybertruck περιφέρεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τραβώντας ένα Model Y σε τρέιλερ. Το δημοφιλές crossover βρισκόταν σε μια γυάλινη προθήκη η οποία ανέγραφε «το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στον κόσμο κατασκευάζεται στην Αμερική».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck, η δουλειά κάνει τους άντρες!

Ενώ περίπου το 10% του εργατικού δυναμικού της Tesla προετοιμάζεται για αποχώρηση, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή του Cybertruck στο εργοστάσιο του Τέξας, τη μοναδική μονάδα παραγωγής που το κατασκευάζει αυτή τη στιγμή.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-06 09:56:10

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button