Auto

Τι θα λέγατε για έναν υπνάκο μες στο Μουσείο της Ferrari;

Κάθε λάτρης της αυτοκίνησης θέλει να επισκεφτεί μία φορά στη ζωή του το Μουσείο της Ferrari, αλλά τι θα λέγατε για έναν υπνάκο ανάμεσα στα κόκκινα μονοθέσια; 

Το Μουσείο της Ferrari υποδέχεται φανατικούς της φίρμας για μια ολονύχτια παραμονή, με το κρεβάτι να περιστοιχίζεται από οκτώ αγωνιστικά της Formula 1. Τρομακτικό ή η απόλυτη ονείρωξη; 

Θα μπορούσε να σας πάρει ο ύπνος έχοντας γύρω σας τέτοια αριστουργήματα;

Όλοι έχουμε ονειρευτεί ιταλικές διακοπές, περνώντας μέρες στην ανοιξιάτικη ύπαιθρο, τρώγοντας ό,τι πιο εκλεκτό έχει η ιταλική κουζίνα. Πίνοντας τα απίστευτα κρασιά της περιοχής κι απολαμβάνοντας την ομορφιά και την Ιστορία της γείτονος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξενοδοχείο που παρκάρεις το αυτοκίνητο στο μπαλκόνι!

Αλλά τι θα λέγατε για έναν υπνάκο σε ένα στρογγυλό κρεβάτι, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο; Περιτριγυρισμένο από οκτώ Ferrari στραμμένες προς το μέρος σας;

Μουσείο της Ferrari

Αν αυτό είναι το όνειρό σας, τότε είστε τυχεροί γιατί το Μουσείο της Ferrari είναι πλέον καταχωρημένο στο Airbnb! Οικοδεσπότης σας θα είναι ο Marc Gené, πρώην πιλότος της F1 και δοκιμαστής του Μαρανέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μένει από φρένα στην πίστα και καταλήγει σε πάρκινγκ ξενοδοχείου!

Όχι μόνο θα κοιμηθείτε στο Μουσείο, αλλά θα σας κάνει και μερικούς γρήγορους γύρους με τη 296 GTB, το υβριδικό σούπερκαρ των 830 ίππων. Στο Fiorano, στην εμβληματική πίστα της Ferrari όπου δοκιμάζονται όλα τα μοντέλα της. 

Μουσείο της Ferrari

Ενώ βρίσκεστε στο Μαρανέλο, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δειπνήσετε στο Cavallino, το εστιατόριο που ίδρυσε ο Enzo Ferrari. Θα φάτε στην τραπεζαρία όπου έτρωγε ο ίδιος ο Γέρος.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με ιστορικές φωτογραφίες του Enzo, εορτασμούς από νικητήριους αγώνες και τα ίδια τα αυτοκίνητα. Όπως όλα τα άλλα στο Μαρανέλο, το Cavallino είναι ιερός τόπος για τη Ferrari.

Μουσείο της Ferrari

Τα καλά δεν τελειώνουν εδώ. Θα αποκτήσετε VIP εισιτήρια για να παρακολουθήσετε το ιταλικό GP και μάλιστα θα έχετε πρόσβαση στα πάντοκ της αγωνιστικής ομάδας. Για τους οπαδούς της F1, αυτή είναι δίχως άλλο μια εμπειρία ζωής.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-06 08:32:55

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button