Αστρολογία

Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν έχει μία δύσκολη μέρα και πως την αντιμετωπίζει


Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν μία δύσκολη μέρα; Ας εξετάσουμε ποιος είναι ο πιο πιθανός τρόπος αντιμετώπισης των δυσκολιών από το κάθε ζώδιο.
Κριός
Ξεκινά να κάνει τζόκινγκ για να “καίει” το άγχος, αλλά τελικά καταλήγει να παραγγέλνει πίτσα και να βλέπει αγωνιστικές ταινίες, φαντάζοντας πως νικάει τους κακούς.

Ταύρος
Αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη μέρα με λίγο μασάζ, ή αγοράζοντας κάτι πολυτελές που δεν χρειάζεται. Καταλήγει στον καναπέ, κάνοντας βλέποντας την αγαπημένη του σειρά με ένα μεγάλο μπολ παγωτό.
Δίδυμοι
Μοιράζεται τις περιπέτειες της μέρας του σε κάθε δυνατή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας παρηγοριά από memes και gifs με τα οποία του απαντούν χιουμοριστικά οι φίλοι του.

Καρκίνος
Κάνει ένα θερμό μπάνιο με αφρόλουτρο και αρωματικά κεριά, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές του με λίγη αυτοφροντίδα, πριν καταφύγει στην αγκαλιά του αγαπημένου του μαξιλαριού.
Λέων
Οργανώνει το καλύτερο, το πιο φαντασμαγορικό αυτοσχέδιο πάρτι με τους φίλους του για να ανεβάσει τη διάθεσή του, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπεί την ολόκληρη διαδικασία για την μοιραστεί ως Story στο Instagram του.
Παρθένος
Καταγράφει μια λίστα με όλα τα πράγματα που πήγαν στραβά και αναλύει πώς θα μπορούσε να τα έχει αποφύγει. Στη συνέχεια, επικεντρώνεται σε μια σύντομη απόπειρα καθαριότητας για να αισθανθεί  ότι έχει ανακτήσει τον χαμένο έλεγχο.
Ζυγός
Καλεί τον καλύτερο του φίλο για ένα μακροσκελές τηλεφωνικό κουτσομπολιό – μην τον ακούτε όταν σας λέει δεν του αρέσουν αυτά. Αναλύουν μαζί κάθε λεπτομέρεια της δύσκολης μέρας του και ανταλλάζοντας συμβουλές για το πώς να την αντιμετωπίσει.

Σκορπιός
Κάθεται στο σκοτάδι, ακούγοντας βαθιά συναισθηματική μουσική και σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή του με στρατηγική ακρίβεια, προκειμένου να μην βρεθεί ποτέ ξανά σε κάποια αντίστοιχη θέση. Συνάμα, μελετά τι κρύβεται πίσω από όσα τον απογοήτευσαν.
Τοξότης
Παίρνει την απόφαση να ξεφύγει από τα προβλήματα με ένα ταξίδι όπου τον βγάλει -με ή χωρίς παρέα. Είτε πρόκειται για μια απλή βόλτα με το αυτοκίνητο είτε για ένα αυθόρμητο ταξίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνει με στυλ και θα περάσει υπέροχα.
Αιγόκερως
Κάθεται στο γραφείο του με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα laptop, δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά. Πιστεύει ακράδαντα ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα.
Υδροχόος
Αναζητά κι ανακαλύπτει νέα, περίεργα χόμπι, όπως η κατασκευή ή η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, βρίσκοντας παρηγοριά στη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Οι ‘ψαγμένες’ συζητήσεις με τα φιλαράκια του, επίσης, αποτελούν σημαντική διέξοδο.
Ιχθύς
Αποσύρεται σε έναν κόσμο φαντασίας, είτε μέσω της ζωγραφικής είτε αναλώνοντας ώρες ολόκληρες σε βιντεοπαιχνίδια ή βιβλία. Βρίσκει παρηγοριά στην απόδραση από την πραγματικότητα και στην εξερεύνηση νέων κόσμων.

oroskopos.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-03-06 11:57:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button