Auto

Στο Golden Hall η νέα Ford Mustang Mach-E

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έρχεται τώρα να προσελκύσει τα βλέμματα όλων και να ηλεκτρίσει το stage της Ford στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του διάσημου pony της Ford, οι επισκέπτες του stage θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δώρο card postal από όλες τις γενιές Mustang και φυσικά να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογίες και δυνατότητες της νέας Mustang Mach-E από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.



Το οποίο με τη σειρά του θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00-21:00 προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και να λύσει κάθε σας απορία.

Εκτός από τα παραπάνω, οι επισκέπτες του stage θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το δικό τους εξατομικευμένο test drive με τη νέα Ford Mustang Mach-E ώστε να απολαύσουν τις οδηγικές αρετές του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ford, την αθόρυβη λειτουργία, αλλά και τις υψηλές επιδόσεις που εξασφαλίζει.



Μπορείτε ελεύθερα να επισκεφτείτε το stage της Ford στο Golden Hall για να δείτε από κοντά την πιο πρόσφατη εξηλεκτρισμένη εκδοχή της εμβληματικής Ford Mustang και να απολαύσετε ένα test drive μαζί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-19 15:45:36

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button