Auto

Η SEAT Μακρής μεταφέρεται στο Μαρούσι

η Α. Μακρής ΑΕ ανακοίνωσε την μεταφορά της αντιπροσωπείας της SEAT σε ένα νέο, σύγχρονο χώρο, στο ίδιο κτίριο με την CUPRA Μακρής, στην Λεωφόρο Κηφισίας 4, στο Μαρούσι.

Στόχος της Α. Μακρής ΑΕ είναι να προσφέρει στους καταναλωτές της μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της SEAT με την δυναμική της CUPRA, σε ένα ενιαίο και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Στις νέες εγκαταστάσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη την γκάμα μοντέλων SEAT και CUPRA, να λάβουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Α. Μακρής ΑΕ, και να αξιοποιήσουν τις προσφορές και προγράμματα χρηματοδότησης που διατίθενται.



Επιπλέον, η Α. Μακρής ΑΕ ενημερώνει το ευρύ κοινό, ότι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα θα μεταφερθούν στο κατάστημα της SKODA Μακρής, Μαρίνου Αντύπα 98, στη Νέα Ιωνία.

Η Α. Μακρής ΑΕ δηλώνει σίγουρη, ότι η νέα τοποθεσία της αντιπροσωπείας SEAT και η μεταφορά των μεταχειρισμένων σε ξεχωριστό κατάστημα θα προσφέρουν στους καταναλωτές της μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-02 15:30:39

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button