Auto

Ασφάλεια αυτοκινήτου για νέο οδηγό από την NÕS INSURANCE

Για τους νέους οδηγούς που μόλις έχουν αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης, η σωστή διαμόρφωση που αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους παίζει καθοριστικό ρόλο, όντας υποχρεωτική από το νόμο και απολύτως απαραίτητη.

Κάτι που αποτελεί «σανίδα σωτηρίας» για όποιον νέο οδηγό κυκλοφορεί για πρώτη φορά στον δρόμο, έχοντας στην κατοχή του το πρώτο του αυτοκίνητο.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει τον οδηγό για σωματικές βλάβες προς τρίτους και υλικές ζημιές σε οχήματα και περιουσίες τρίτων (αστική ευθύνη). Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό ο οδηγός να κάνει τη σωστή επιλογή προγράμματος ώστε να είναι τόσο αυτός, όσο και το αυτοκίνητό του προστατευμένος.

Για τους αναγνώστες που τυγχάνει να είναι πρόσφατα κάτοχοι διπλώματος οδήγησης, παρακάτω αναφέρονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν πιάσουν το τιμόνι και βγουν στους δρόμους με ασφάλεια…αυτοκινήτου.



Η NÕS INSURANCE SERVICES, ένας από τους σημαντικότερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους νέους οδηγούς, μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστικών καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Παράλληλα προτείνει και βοηθάει τον νεαρό οδηγό να κάνει την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες του, όπως για παράδειγμα τη χρήση που κάνει στο αυτοκίνητό του, την ηλικία του οχήματος κ.ά.

Οι πιο σημαντικές καλύψεις για την ασφάλεια νέου οδηγού

Οι πιο σημαντικές καλύψεις που προσφέρουν τα προγράμματα και οι συνεργάτες της NÕS INSURANCE SERVICES σε ένα νέο οδηγό που μόλις απέκτησε το δίπλωμά του αφορούν ολικής και μερικής κλοπής, πυρκαγιάς, ζημιών στο αυτοκίνητο από φυσικά φαινόμενα, θραύσης κρυστάλλων, όπως και την οδική βοήθεια σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος από ατύχημα ή βλάβη.



Ο παράγοντας του κόστους ασφάλισης είναι ένα πολύ ζωτικό στοιχείο για τον νέο οδηγό. Η ασφάλεια επιβαρύνεται με το επασφάλιστρο και για τον λόγο αυτό το κόστος απόκτησής του είναι υψηλότερο, συγκριτικά με αντίστοιχα ασφαλιστικά προγράμματα που αφορούν έμπειρους οδηγούς.

Που κυμαίνονται οι τιμές ασφάλειας νέου οδηγού;

Για να διαμορφωθεί η τιμή του τελικού πακέτου, οι ασφαλιστικές εταιρείες εξετάζουν και  άλλους παράγοντες, όπως η διάρκεια ασφάλισης, η περιοχή διαμονής του ιδιοκτήτη, το έτος κατασκευής του οχήματος, ο τύπος και η χωρητικότητα του κινητήρα σε κ.εκ. και η αξία του.

Επασφάλιστρο νέου οδηγού: Τι είναι, πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί;

Πιο αναλυτικά, το επασφάλιστρο νέου οδηγού αφορά ένα επιπλέον ποσό που πρέπει να πληρώσει ο ίδιος στην ασφαλιστική εταιρεία, το οποίο έχει θεσπιστεί καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, οι νέοι και άπειροι οδηγοί εμπλέκονται συχνότερα σε ατυχήματα.

Ο πρώτος παράγοντας που οδηγεί στην ανάγκη ύπαρξης επασφαλίστρου νέου οδηγού είναι η ηλικία, με τις ασφαλιστικές εταιρείες να απαιτούν επασφάλιστρο από το ηλικιακό φάσμα από τα 18 έως τα 23 έτη.



Δεύτερο παράγοντα αποτελεί ο χρόνος έκδοσης του διπλώματος οδήγησης, καθώς η εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία χρεώνει επασφάλιστρο μέχρι να συμπληρωθούν 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

To N σήμα νέου οδηγού θα σε συνοδεύει για 1 έτος

Ο νέος οδηγός θα πρέπει για χρονική διάρκεια 1 έτους από την ημέρα που θα έχει στα χέρια του το δίπλωμα οδήγησης να έχει τοποθετήσει στο πίσω παρμπρίζ το γράμμα «Ν», υποδηλώνοντας στους άλλους οδηγούς ότι το αυτοκίνητο οδηγείται από κάποιον νέο, δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή στις κινήσεις τους.

Πως μπορεί να δηλωθεί σε υπάρχουσα ασφάλεια αυτοκινήτου ένας νέος οδηγός;

Για να προστεθεί ένας νέος οδηγός στην ήδη υπάρχουσα ασφάλεια του αυτοκινήτου, πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία. Πρώτο βήμα είναι η αποστολή του διπλώματος οδήγησης του νέου οδηγού στην ασφαλιστική εταιρεία που έχει γίνει η ασφάλεια, κατόπιν εκδίδεται η πρόσθετη πράξη του ανάλογου επασφάλιστρου, ενώ ακολουθεί η πληρωμή του αντίστοιχου ποσού που αντιστοιχεί.



Η σωστή ασφάλεια για νέους οδηγούς ξεκινάει από τη σωστή κάλυψη

Για όλα τα παραπάνω η λύση είναι μία. Η NÕS INSURANCE βρίσκεται εδώ για να καλύψει με τον ιδανικό τρόπο τις απαιτήσεις του νέου οδηγού που επιθυμεί να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του.

Η NÕS INSURANCE πλεονεκτεί στους τομείς της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των συνεργατών της, έχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο (πάνω από 2.000) με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας, την ώρα που διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό άκρως ικανοποιημένων πελατών.

Παράλληλα, διαθέτει από τις κορυφαίες ασφαλιστικές υπηρεσίες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όπως και άρτια οργανωμένα τμήματα, τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και στην εξεύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.  

Τα παραπάνω προσφέρουν σε έναν νέο οδηγό την απαραίτητη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση που χρειάζεται πριν μπει στο αυτοκίνητό του και ξεκινήσει την αγαπημένη του διαδρομή.

NÕS INSURANCE σημαίνει εγγύηση στην ασφάλεια αυτοκινήτου κάθε νέου οδηγού

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την NÕS Ασφαλιστική οποιαδήποτε στιγμή, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας, είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου (+30 210 9309300) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30-16:50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-26 10:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button