Auto

Ήθελε ν’ ακούσει τον ήχο της Ferrari F40 και τελικά την έλιωσε!

Το σημαντικό και πραγματικά ευχάριστο, είναι ότι ο 24χρονος υπάλληλος της Mechatronik, μιας αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων, που εξειδικεύεται και στις βελτιώσεις, είναι καλά στην υγεία του.

Από εκεί και πέρα, την περασμένη Κυριακή (21/4) έγινε πρωταγωνιστής σ΄ ένα πραγματικά άβολο περιστατικό, για όλους όσοι -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- εμπλέκονται στην πώληγση και την αγορά, αυτής της εκπληκτικής Ferrari F40, των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο νεαρός έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 18 χιλιομέτρων, για να παραδώσει τη Ferrari σε μια έκθεση αυτοκινήτου, που λάμβανε χώρα στην περιοχή. Μπαίνοντας στο τούνελ, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, έχασε τον έλεγχο του supercar, προσέκρουσε στον τοίχο και προκάλεσε τη ζημιά, που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο 24χρονος δελεάστηκε από την ακουστική του τούνελ και πίεση την εξωτική Ιταλίδα του 1990.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στη συγκεκριμένη εταιρεία. Πριν από μερικά χρόνια, με πανομοιότυπο τρόπο είχε καταστραφεί μια εμβληματική Mercedes 300 SL.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-27 19:00:56

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button