Auto

Ένα συλλεκτικό κόσμημα για τους πρώτους ιδιοκτήτες BYD Seal

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο ελληνικό κοινό, το Seal, το νέο δυναμικό σεντάν της BYD, που εκπροσωπείται στη χώρα μας από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει αποσπάσει τα πλέον κολακευτικά σχόλια, απ’ όσους είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να καθίσουν πίσω από το τιμόνι του.

Οι αρμονικές γραμμές του αμαξώματος υιοθετούν τη σχεδιαστική ταυτότητα «Ocean Aesthetics», δημιουργώντας ένα σύνολο κομψό και παράλληλα δυναμικό, που ανταποκρίνεται στους οδηγούς που αναζητούν την πολυτέλεια και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους.



Το χαμηλωμένο αμάξωμα έχει τον εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,219 Cd, ενώ στο εμπρός μέρος το βλέμμα του παρατηρητή μαγνητίζει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.

Τα φωτιστικά σώματα του BYD Seal ήταν αυτά που ενέπνευσαν τον Προμηθέα, τον σχεδιαστή του Οίκου Minas, να δημιουργήσει το Pendant, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

To ντεμπούτο του BYD Seal συνοδεύεται από αυτή την πρόταση εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας που δένει αρμονικά με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου.



Υπογραμμίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα του δημιουργήματος, το μοναδικό αυτό μπρελόκ θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 ΒYD Seal, αποτελώντας ένα μοναδικό κομμάτι καθώς είναι επίσης αριθμημένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-10 15:45:22

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button