Auto

Το τερμάτισε και καλείται να πληρώσει πρόστιμο-μαμούθ!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά συνολικά 12 κόκκινα φανάρια (!) παραβίασε οδηγός μοτοσυκλέτας, αλλά υπάρχει και συνέχεια…

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στην περιοχή της Βουλιαγμένης ,όταν αστυνομικοί της Τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους σε οχήματα εντόπισαν την μοτοσυκλέτα η οποία δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και θέλησαν να την ελέγξουν.

Ο οδηγός της μηχανής δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς και αναστροφή.

Τελικά, εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή των Μεγάρων, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ». Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί «ακινησία» για τη μηχανή, η οποία ήταν και ανασφάλιστη.

Μετά τη σύλληψή του, στον οδηγό επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία, ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-10 17:05:20

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button