Auto

Έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην αγορά, η τρίτη γενιά της X3 δίνει τη θέση της στη διάδοχό της, η οποία πρόκειται να φέρει μια νέα προοπτική στην κατηγορία των premium compact SUV.

Οι σχεδιαστές στην ιστοσελίδα Kolesa παρουσίασαν μια ψηφιακή απεικόνιση της επερχόμενης X3, παρέχοντας μια ρεαλιστική εκτίμηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Σε σύγκριση με την προκάτοχό της, η ολοκαίνουργια BMW X3 παρουσιάζει πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED με ανανεωμένα φώτα ημέρας και μια διακριτικά μεγαλύτερη μάσκα, διατηρώντας μια ισορροπημένη αισθητική στο πνεύμα της μάρκας.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας αποπνέει ένα πιο επιθετικό ύφος, που χαρακτηρίζεται από μια ψηλότερη κεντρική εισαγωγή αέρα και μεγαλύτερους πλευρικούς αεραγωγούς.

Στο πίσω μέρος, η σχεδιαστική ανανέωση συνεχίζεται, με μικρότερα, αλλά με γνώριμο σχήμα πίσω φώτα και επανατοποθετημένη πινακίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα ένα πιο κομψό προφίλ.

Ο συνδυασμός προφυλακτήρα και διαχύτη προσθέτει μια σπορ πινελιά, απηχώντας τη δυναμική σχεδίαση του μπροστινού μέρους του SUV της BMW.



Κάτω από την επιφάνεια, η X3 διατηρεί την πλατφόρμα CLAR, αλλά δέχεται σημαντικές βελτιώσεις στο σύστημα ανάρτησης.

Οι μηχανικοί της BMW ενίσχυσαν το πλαίσιο για βελτιωμένη ακαμψία, το οποίο συμπληρώνεται από ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και νέας ρύθμισης σύστημα διεύθυνσης, υποσχόμενοι βελτιωμένη οδική συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Στο εσωτερικό, η X3 διαθέτει την πιο πρόσφατη εκδοχή του BMW Drive με Λειτουργικό Σύστημα 9 και ένα ανανεωμένο iDrive Controller, μαζί με προηγμένα χαρακτηριστικά υποβοήθησης οδηγού και καινοτόμες τεχνολογικές παροχές.

Ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης, η BMW έχει επιβεβαιώσει τη ύπαρξη κινητήρων εσωτερικής καύσης, plug-in υβριδικών και ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Θα είναι επίσης διαθέσιμες εκδόσεις ντίζελ, καλύπτοντας τις διαφορετικές προτιμήσεις της αγοράς.

Η επίσημη πρεμιέρα της BMW X3 είναι πολύ κοντά, καθώς όπως όλα δείχνουν η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για το λανσάρισμα στην αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-26 14:15:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button