Γυναίκα

Ο Αλ Πατσίνο παραλίγο να πεθάνει από κορονοϊό: «Δεν είχα σφυγμό για αρκετά λεπτά»

Περιπέτεια με την υγεία του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή είχε ο ηθοποιός, Αλ Πατσίνο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως παραλίγο να πεθάνει από τον κορονοϊό, λέγοντας, μάλιστα, πως για αρκετά λεπτά δεν είχε σφυγμό.

Σε συνεντεύξεις του στο περιοδικό People και τους New York Times με αφορμή την κυκλοφορία σε λίγες ημέρες της βιογραφίας του, ο Αλ Πατσίνο περιέγραψε λεπτομερώς την εμπειρία του με τον κορονοϊό, από τον οποίο προσβλήθηκε το 2020, πριν από τη χορήγηση του εμβολίου.

«Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Είσαι εδώ και μετά δεν είσαι εδώ. Σκέφτηκα: Ουάου, δεν έχεις καν αναμνήσεις. Δεν έχεις τίποτα. Παράξενο» είπε, μεταξύ άλλων, στους New York Times.

Τα πρώτα συμπτώματα, όπως είπε, ήταν πυρετός και αφυδάτωση. Ξαφνικά και ενώ ήταν στο σπίτι του σταμάτησε να έχει σφυγμό. «Καθόμουν εκεί στο σπίτι μου και χάθηκα. Κάπως έτσι. Δεν είχα σφυγμό» περιέγραψε για να δηλώσει στη συνέχεια πως σοκαρίστηκε όταν άκουσε τους γιατρούς να λένε «επέστρεψε».

«Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Μπορεί να μην το έκανα. Δεν νομίζω ότι πέθανα. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός. Πώς θα μπορούσα να είμαι νεκρός;» αναρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι «δεν είδε το λευκό φως ή οτιδήποτε άλλο» και ότι «δεν υπάρχει τίποτα εκεί» μετά το θάνατο – αν και η εμπειρία του προκάλεσε κάποιο υπαρξιακό προβληματισμό.

Ο Πατσίνο περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία του στα επερχόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «Sonny Boy» τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 15 Οκτωβρίου.

To άρθρο Ο Αλ Πατσίνο παραλίγο να πεθάνει από κορονοϊό: «Δεν είχα σφυγμό για αρκετά λεπτά» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 13:35:02

Back to top button