Αστρολογία

Ιχθύ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 13/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.
 

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας βγάζει τον eρωτισμό, που έχετε χάσει αυτή τη περίοδο. Το πάθος και η ηδονή σάς ακολουθούν και σας βρίσκουν το άλλο σας μισό, που αναζητάτε εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχει μια άνοδος, ενώ με τους συνεργάτες σας θα υπάρξουν κόντρες. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί και να μη σπαταλάτε τα χρήματα σας σε άσκοπες και περιττές αγορές.
 
Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλοι μου Ιχθείς, ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε. Δε θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας αλλά τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις. Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινής κουβέντα και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα κατόπιν σοβαρής και ώριμης συζήτησης.

 
Από .gr
 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-09-12 21:43:47

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button