Γυναίκα

Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου την περίοδο του Halloween

Εάν ψάχνεις για έμπνευση σχετικά με το πώς να διακοσμήσεις ή πώς να μην διακοσμήσεις στο σπίτι σου για το Halloween, παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν αν και οι interior designers έχουν άλλη άποψη.

Οι μίνι νυχτερίδες

Ενώ ορισμένες επιλογές είναι βασικές για το Halloween, οι interior designers υποστηρίζουν ότι κάποιες είναι υπερβολικές. «Προσωπικά έχω κουραστεί από τις μικρές χάρτινες ή πλαστικές νυχτερίδες που βάζουν οι άνθρωποι στους τοίχους τους», τόνισε η Μάλορι Γουάκερμαν, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων της Emily Henderson Design.

Οι μαξιμαλιστικές παλέτες χρωμάτων

Είναι εύκολο να παρασυρθείς από μια οφθαλμαπάτη μαξιμαλιστικών χρωμάτων για το Halloween. Ωστόσο, για να κάνεις τη διακόσμηση να αισθάνεται πιο απρόσκοπτη με το χώρο σου, ένα πιο λιτό θέμα μπορεί να κάνει θαύματα. Αν έχεις μια συνεκτική χρωματική παλέτα, η διακόσμησή σου θα φαίνεται αμέσως πιο σκόπιμη και θεματική.

Το Pinkoween

Το «Pinkoween» έχει αμέτρητες προβολές στο IG και στο TikTok, με με εικόνες από κολοκύθες και σκελετούς σε ροζ χρώμα. Για κάποιους, είναι ένας τρόπος να κάνουν το Halloween λιγότερο τρομακτικό και περισσότερο κομψό.

Οι ιστοί αράχνης

Οι ιστοί αράχνης είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο του Halloween, αλλά μπορεί να πάει στραβά αν δεν γίνει σωστά. «Αν και χρησιμοποιούνται ευρέως, συχνά κάνουν έναν χώρο να μοιάζει περισσότερο ακατάστατος, παρά κομψός», τονίζει ο interior designer, Μπίλαλ Ρέιμαν. «Υπάρχουν πολύ πιο κομψοί τρόποι για να δημιουργήσεις μια στοιχειωμένη ατμόσφαιρα χωρίς να κατακλύσεις τον χώρο.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 14:00:00

Back to top button