Αστρολογία

Πες μας τί ζώδιο είναι, να σου πούμε τί είδους γυναίκα τον γοητεύει


Εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος άντρας που σε γοητεύει, τα αστέρια μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις ΠΩΣ μπορείς να τον κατακτήσεις πιο εύκολα. Το ζώδιό του το ξέρουμε; Αν ναι, διάβασε τι έχει να σε συμβουλεύσει η αστρολόγος του Tlife. Η πιο σημαντική συμβουλή βέβαια παραμένει η ίδια: ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ! Αλλά από εκεί και πέρα, μπορείς να πάρεις μια γεύση και να έχεις μια καλή αίσθηση σχετικά με το τι αρέσει, τι γοητεύει τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.
Κριός
Ένας άντρας Κριός γοητεύεται όταν πρόκειται για έναν δυνατό και ανεξάρτητο τύπο γυναίκας. Του αρέσει όταν λέει τη γνώμη της και κατακτά κάθε πρόκληση. Η επιτυχία και η ικανότητα είναι ισχυρά αφροδισιακά για τον Κριό.
Ταύρος
Μια γυναίκα που είναι πολύ υποστηρικτική, διασκεδαστική, τρυφερή αλλά και θηλυκή θα τραβήξει την προσοχή ενός Ταύρου. Αν διαθέτεις αυτά τα χαρακτηριστικά να είσαι βέβαιη πως δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί.
Δίδυμοι
Ένας άντρας Δίδυμος είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτεί δυνατά μια γυναίκα με μεγάλη ευφυΐα, δημιουργικότητα και χιούμορ. Μόλις καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του και να συνεχίζεις να τον εκπλήσσεις και να τον γοητεύεις, θα γίνεις ακαταμάχητη για εκείνον.
Καρκίνος
Οι άντρες Καρκίνοι προτιμούν πραγματικά μια γυναίκα που έχει έναν αέρα αθωότητας πάνω της και είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτόν. Αν είναι κάπως και σαν πληγωμένο πουλί και αισθάνεται ότι τη βοηθά και την προστατεύει, θα την ερωτευτεί τόσο δυνατά που η δέσμευση θα είναι αναπόφευκτη.
Λέων
Οι άνδρες Λέοντες ελκύονται από εξωστρεφείς, επιδεικτικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες. Το είδος της γυναίκας που γοητεύει έναν Λέοντα είναι να είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, και να φροντίζει πάντα να παρουσιάζει τον καλύτερο εαυτό της. Τα φρύδια της να είναι το δυνατό της σημείο , το μακιγιάζ της να είναι άψογο, το σώμα της να εμπνέει θηλυκότητα και τα μαλλιά της πλούσια και καλοχτενισμένα.  Ωστόσο δεν αρκεί απλώς να είναι όμορφη,  έξυπνη, αστεία αλλά να είναι και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Παρθένος
Οι άντρες Παρθένοι τείνουν να πέφτουν με τη μια για τον τύπο κοριτσιών της διπλανής πόρτας. Να είναι όμορφη, αλλά κάπως συγκρατημένη και πολύ έξυπνη. Να είναι λογική και ανεκτική στις ιδιοσυγκρασίες της Παρθένου. Να μην είναι βέβαια υπερβολικά συναισθηματική ή να προβάλλει τεράστιες επιδείξεις στοργής, επειδή αυτό δεν αρέσει καθόλου στους άντρες Παρθένους.
Ζυγός
Οι άντρες Ζυγοί πιστεύουν στις τέλειες σχέσεις, οπότε αναζητούν συνεχώς το τέλειο ταίρι τους. Όταν βρουν τον τέλειο σύντροφό τους, θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν τη γυναίκα με την οποία μπορούν να συνδεθούν, συναισθηματικά και διανοητικά. Δυσκολεύονται γενικά με τις γυναίκες που είναι όμορφες, αστείες, με αυτοπεποίθηση, υποστηρικτικές, αφοσιωμένες και έξυπνες. Θα πρέπει να αισθάνονται ότι υπερτερούν.
Σκορπιός
Οι άντρες Σκορπιοί θέλουν να είναι οι καλύτεροι και να έχουν το καλύτερο, επομένως είναι λογικό να αναζητούν πάντα το καλύτερο. Το είδος της γυναίκας η οποία θα γοητεύσει έναν άντρα Σκορπιό θα πρέπει να είναι έξυπνη, σέξι, περιπετειώδης, παθιασμένη, αθλητική και ανεξάρτητη.
Τοξότης
Το είδος της γυναίκας που γοητεύει έναν άντρα Τοξότης είναι διεγερτικό, συναρπαστικό και ενεργητικό. Του αρέσει να προκαλεί, να εντυπωσιάζει και θα πρέπει να νιώθει ότι καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για να την κατακτήσει. Γενικότερα με λίγα λόγια, του αρέσουν λίγο τα δύσκολα.
Αιγόκερως
Χρειάζονται πολλά για να κατακτηθεί ένας άντρας Αιγόκερος, αλλά αυτό ακριβώς κάνουν όταν μια γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είναι πολύ πιεστική, σέξι αλλά όχι υπερβολική, στοργική αλλά όχι και μανούλα και μια γυναίκα που να μην έχει τη δική της ζωή, καριέρα, χόμπι, ενδιαφέροντα και όνειρα.
Υδροχόος
Το είδος της γυναίκας για το οποίο πέφτει σαν ώριμο σύκο ένας άντρας Υδροχόος, δε θα πρέπει να έχει να κάνει ούτε με μια ουγγιά ανάγκης να βαδίσει στο ρυθμό δικού του τυμπάνου. Αυτή η γυναίκα δεν θα πρέπει να νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτήν. Θα κάνει πάντα το δικό της και γι’ αυτό ακριβώς ο άντρας Υδροχόος κατακτάτε τόσο εύκολα.
Ιχθύες
Οι άντρες Ιχθύς αγαπούν την αγάπη και είναι συχνά ερωτευμένοι, αλλά το είδος της γυναίκας που κλέβει πραγματικά την καρδιά του είναι η ευγενική, γενναιόδωρη, στοργική και ανοιχτόμυαλη. Και αφού οι Ιχθύες λατρεύουν την τέχνη, πρέπει να είναι και φιλότεχνη. Να  είναι μια γήινη μητέρα και κάποια που θα είναι ευγενική με τον άνθρωπο και με τα ζώα.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-11-10 13:32:45

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button