Αστρολογία

Ιχθύ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 15/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.
 

Η η όψη της ημέρας, σου δίνει διάθεση να κάνεις κάτι τολμηρό. Εκφράζεσαι χωρίς φόβο και εκπλήσσεις τους γύρω σου. Από την άλλη, η μέρα σε κάνει να νιώθεις το ανικανοποίητο στις σχέσεις. Ζυγίζεις όλα τα δεδομένα και προσπαθείς ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γύρω σου βέβαια, δεν καταλαβαίνουν την εμμονή σου να τους τονίζεις τα αρνητικά τους και τα λάθη τους. Έτσι υπάρχει περίπτωση σύγκρουσης.
 
Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, με μεθοδικό τρόπο θα αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Συναισθηματική και εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις, σήμερα θα τολμήσετε να αποκαλυφτείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή eρωτική πορεία.

 
Από .gr
 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-09-12 21:43:47

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button