Auto

Η GM απογοητεύει τους φίλους της GMC

Η αγορά των ΗΠΑ ανέμενε εδώ και καιρό μία πιο προσιτή έκδοση του δημοφιλούς GMC Hummer EV. Αυτή θα αφορούσε εκδόσεις αμαξώματος pickup και SUV, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για εγκατάλειψη του εγχειρήματος.

Εδώ και καιρό, η GM εξέλισσε μία έκδοση του Hummer EV που θα ήταν η πιο προσιτή της αμερικανικής αγοράς. Φυσικά, θα ήταν περιορισμένη συγκριτικά με τη ναυαρχίδα με φτωχότερο εξοπλισμό και μικρότερη μπαταρία, ωστόσο θα διατηρούσε τους δύο ηλεκτροκινητήρες.



Όμως, το GM Authority ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα, λέγοντας ότι η GMC δεν προχωράει με την έκδοση. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της GM αρνείται όσα έχουν διαρρεύσει, περιγράφοντάς τα ως «φήμες».

Υπενθυμίζουμε, ότι το GMC Hummer EV 2, όπως υποτιθέμενα ονομάζεται, αναμενόταν να κοστίζει 80.000 δολάρια με σαφώς χαμηλότερη ιπποδύναμη του μεγάλου του αδερφού και δίχως σημαντικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού όπως αερανάρτηση και άλλα.

Εάν πράγματι το Hummer EV 2 έχει εγκαταλειφθεί σαν πρότζεκτ, τότε η τιμή του αυτή τη στιγμή entry-level GMC Hummer EV2X θα συνεχίσει να ξεκινάει από τις 96.550 δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-27 08:00:57

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button