Αστρολογία

Η δραματική αλλαγή που έρχεται στη ζωή σου το 2024 σύμφωνα με το ζώδιο σου


Ίσως το 2023 να μην ήταν η χρονιά που ονειρευόσασταν, αλλά ας ελπίσουμε ότι το 2024 θα σας φέρει κάτι διαφορετικό. Ο καθένας, όπως και να ‘χει, θα βιώσει μια δραματική αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά.
Κριός
Πρόκειται να εμπλακείτε απευθείας με κάτι. Ίσως είναι κάτι που θα παρακολουθήσετε στις ειδήσεις, μια ρήξη που μεγαλώνει μεταξύ δύο φίλων ή μια νέα πρωτοβουλία καθοδήγησης στη δουλειά. Ό,τι κι αν είναι, ανοίγει ένας διακόπτης στο κεφάλι σας για να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι αντί να παρακολουθείτε τι συμβαίνει.

Ταύρος
Κοντεύεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, Ταύρε. Μια απόφαση που επηρεάζει ολόκληρη την τροχιά της ζωής σας θα είναι στο τραπέζι για εσάς. Μια αφοσιωμένη σχέση, ένα νέο σπίτι, μια μετακόμιση σε μια νέα πόλη, δημιουργία οικογένειας ή καριέρας. Νιώθεις κάτι μέσα σου που είναι έτοιμο να αναλάβει νέα ευθύνη χωρίς δισταγμό.
Δίδυμοι
Θα κοιτάξετε στον καθρέφτη και θα δείτε κάποιον νέο άνθρωπο. Όποιο κεφάλαιο της ζωής σκεφτόσασταν για μήνες ή χρόνια, σαν ναυαγός που σφίγγεται πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο, έχει τελειώσει χωρίς καν να το καταλάβετε. Η αναγνώριση όλης της αναταραχής που επικρατεί τώρα στον καθρέφτη είναι απελευθερωτική. Η αλλαγή είναι λυτρωτική.

Καρκίνος
Η οπτική σου θα αλλάξει, Καρκίνε, από κάποιον με διαφορετικό υπόβαθρο. Ενώ κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε τις… σειρήνες, αυτή η εμπειρία θα είναι μια υπενθύμιση του πόσο μεγάλη είναι η ανθρώπινη εμπειρία και πόσο μεγάλη είναι η υδρόγειος, ανεξάρτητα από το πόσο συνδεδεμένη είναι σήμερα. Πάντα υπάρχει κάτι νέο να μάθεις από τους άλλους.
Λέων
Η αλλαγή που έρχεται για σένα, Λέοντα, είναι μια παύση από το ατελείωτο κοινωνικό σου ημερολόγιο. Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεστε αυτό το διάλειμμα. Λίγη μοναξιά χρησιμεύει ως υπενθύμιση του πώς νιώθεις να είσαι μόνος με τις δικές σου σκέψεις. Και αυτές οι σκέψεις να είναι ανεπηρέαστες από άλλους.
Παρθένος
Η αλλαγή που έρχεται για σένα, Παρθένε, θα είναι μεγάλη. Ξέρουμε ότι είσαι άνθρωπος, που προσπαθείς να γίνεις πιο καλός άνθρωπος, η καλύτερη εκδίκηση είναι πάντα μια προσωπική επιτυχία. Αλλά αυτή τη φορά δεν συγχωρείς, δεν ξεχνάς, αλλά προχωράς από την εμπειρία και την αφήνεις στο παρελθόν. Δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε σε αυτούς που σας πλήγωσαν.
Ζυγός
Θα ζωντανέψεις, Ζυγέ, με τρόπο που δεν έχεις ξαναζήσει. Θα πάτε κάπου που δεν έχετε βρεθεί ή παρουσιάζεστε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων και ξαφνικά η φρεσκάδα ξυπνά ξανά έναν ενθουσιασμό και μια ενέργεια που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι σας έλειπε. Η καρδιά και το μυαλό σας ανοίγουν σε νέες εμπειρίες.

Σκορπιός
Θα συναντήσεις κάτι που σου ανήκει Σκορπιέ. Όπως ένα χόμπι ή ένα προσωπικό στυλ που αναγνωρίζετε ή διεκδικείτε ως δικό σας από την αρχή. Θα νιώσετε σαν ένα κομμάτι που σας λείπει που περιμένατε και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί από μέσα προς τα έξω από την ψυχική χαρά που φέρνει.
Τοξότης
Θα επανασυνδεθείτε με τη φύση, Τοξότη, μετά από μια μεγάλη περίοδο σε εσωτερικούς ή αστικούς χώρους. Το τοπίο στο οποίο ταξιδεύετε θα είναι μια μεταφορική αντανάκλαση της κατάστασης του μυαλού σας. Τεράστιες εκτάσεις που αντιπροσωπεύουν την ελευθερία από μια μάστιγα ανήσυχων σκέψεων και όμορφα ορόσημα.
Αιγόκερως
Θα λερώσεις τα χέρια σου, Αιγόκερε. Κάτι για το οποίο πληρώνετε χρήματα, με συνέπεια, θα γίνει το νέο σας έργο. Ψήνετε, αλέθετε και φτιάχνετε τον δικό σας καφέ, αναπτύσσετε τον δικό σας κήπο με βότανα, κατασκευάζετε τα δικά σας έπιπλα. Κάτι μέσα σου θα σου πει “μπορώ να το κάνω αυτό”, και εσύ θα το κάνεις.
Υδροχόος
Θα βρείτε κάτι στιβαρό για να δέσετε τη βάρκα σας… Ένα ασφαλές λιμάνι. Ένα σπίτι. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, ένα μέρος, μια κατάσταση του νου που σας δίνει καταφύγιο, θα είναι μια ευπρόσδεκτη ανάπαυση από τους αγώνες που έχετε ξεπεράσει πρόσφατα. Μην φοβάστε να αγκαλιάσετε αυτό το συναίσθημα. Δεν θα είναι τόσο φευγαλέα όσο φοβάστε.
Ιχθύες
Ιχθύες, μια γιορτή επιφυλάσσει τα πρόσφατα γεγονότα και θα είστε ο ευγενικός οικοδεσπότης των γιορτών. Ήρθε η ώρα να τιμήσετε κάποιο γεγονός στη ζωή σας, και ακόμα κι αν δεν έχετε διοργανώσει πολλά πάρτι στο παρελθόν, αυτό θα σας έρθει φυσικά. Έχετε ένα όραμα για το πόσο ωραίες πρέπει να είναι οι στιγμές με καλούς φίλους.


Εχει Δημοσιευθεί :2024-01-13 15:41:01

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button