Ελλάδα

Η έξαλλη ζωή του «Playboy Prince» Νικόλαου στο Λονδίνο – Τι προκάλεσε την «έκρηξη» της Τατιάνας

Τον γύρο του κόσμου έκανε τις τελευταίες ημέρες η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ. Το Tatler, το διάσημο περιοδικό των γαλαζοαίματων έκανε αναφορά στον χωρισμό του ζεύγους, όπου χαρακτήρισε τον Νικόλαο ως «Playboy Prince».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι μοιράστηκε μια επίσημη δήλωση που επιβεβαιώνει την είδηση του χωρισμού του.  Ο Νικόλαος είναι το τρίτο παιδί του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδας, ο οποίος ήταν στενός φίλος του βασιλιά Καρόλου και του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου. 

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα ανακοίνωσαν την είδηση την Παρασκευή σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική και εγκάρδια απόφαση που έλαβαν ο TRH Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα. Μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου, επέλεξαν να διαλύσουν φιλικά τον γάμο τους. Αυτή η απόφαση λήφθηκε με μεγάλη προσοχή και αμοιβαίο σεβασμό, αντανακλώντας το βάθος της εκτίμησής τους και τις στιγμές που μοιράζονται καθώς μεταβαίνουν σε μια σχέση που βασίζεται σε μια δυνατή φιλία. Θα συνεχίσουν να ζουν και να χτίζουν τη ζωή τους στην Ελλάδα, ένα μέρος που και οι δύο αποκαλούν πατρίδα. Η Οικογένεια θα τους υποστηρίζει πάντα».

Το δημοσίευμα του Tatler

Το ίδιο δημοσίευμα συνεχίζει:

Γνωστός  ως «Playboy Prince», αφού στο παρελθόν παρευρέθηκε σε πολλά κοσμικά πάρτι στο Λονδίνο με την Jemima Khan και την Elle Macpherson, ο Νικόλαος της Ελλάδας είναι γνωστός ως ένας από τους πιο κοινωνικούς και κομψούς royals. Μάλιστα, ο χαρακτηρισμός «Playboy Prince» οφείλεται στον τρόπο ζωής του, αφού του άρεσε να κάνει παρέα με διασημότητες και υπερπλούσιους και πήγαινε σε πολλά πάρτι της ελίτ. Όλα αυτά πριν γνωρίσει την Τατιάνα. Η Τατιάνα,  είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και διοργανώτρια εκδηλώσεων, ενώ την βλέπουμε συχνά σε εβδομάδες μόδας και σε λαμπερά πάρτι.

 

 

 

 

Elle Macpherson

Jemima Khan

 

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στο μνημόσυνο στο Γουίνδσορ για τον εορτασμό της πρώτης επετείου από τον θάνατο του πατέρα του Νικολάου, Κωνσταντίνου Β’.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-24 10:17:59

Back to top button