Γυναίκα

Δώρα Τσαμπάζη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Μπήκα σε αυτή τη διαδικασία λεχώνα, βρήκα τη δύναμη από τα παιδιά μου»

Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή του Mega «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τον καρκίνο από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης μέχρι την τραγική κατάληξη και τον θάνατό του.

Αρχικά, η Δώρα Τσαμπάζη είπε: «Στον άνθρωπο ο οποίος νοσεί απαγορεύεται να του πούμε “σε καταλαβαίνω”. Γιατί δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί αν δεν το έχουμε περάσει δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Μπορούμε να πούμε: “Είμαι εδώ, να το περάσουμε μαζί, σε ακούω…”».

Στην συνέχεια, η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε: «Βρήκα τη δύναμη από τα παιδιά, δεν είχα άλλη επιλογή. Εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία λεχώνα.

Ο γιος μου ήταν πέντε μηνών και θήλαζα ακόμα. Αυτό που αντιπροσωπεύει τη δική μου ψυχολογία είναι ότι μπήκα σε ένα πολύ μεγάλο Survival Mood, σε έναν μηχανισμό επιβίωσης για δύο χρόνια, προκειμένου να ανταπεξέλθω στην ασθένεια, στη μητρότητα και αργότερα και στην απώλεια».

Τέλος, η Δώρα Τσαμπάζη κατέληξε: «Τώρα αρχίζω και βρίσκω τα πατήματά μου».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-23 13:30:40

Back to top button