Γυναίκα

Χάρης Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο: «Είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει να βουρκώσω»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Όπως είπε, είναι ο μόνος Έλληνας τραγουδιστής, που μπορεί να τον συγκινήσει με την φωνή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Αστερόσκονη», βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, Γιάννη Πάριο: «Δεν είπα ότι δεν θέλω να μοιάσω στον πατέρα μου. Γιατί αν σε έναν τραγουδιστή θα ήθελα να μοιάσω είναι ο πατέρας μου! Εγώ μικρός άκουγα ξένη μουσική και το αυτί μου μπολιάστηκε με ξένες ερμηνείες, με μια ωραία αρμονία να πω νησιώτικα και Στίβι Γουόντερ» είπε αρχικά.

«Το DNA μου είχε Πάριο, είχε Βαρθακούρη και όλα αυτά έκαναν μια χροιά και μια ερμηνεία που δεν θυμίζει τον πατέρα μου. Ακούγοντας τον πατέρα μου πιτσιρικά, άκουσα στοιχεία μου. Χωρίς να θεωρώ ότι τα έχω πάρει από τον πατέρα μου. Σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω “Σε ακούω και ακούω στοιχεία του εαυτού μου. Εσύ πού πάτησες;”.

Πρώτη φορά μου γεννήθηκε η απορία ποιον είχε ακούσει και επηρεάστηκε; Ο πατέρας του πατέρα μου, ήταν εκπληκτικός τραγουδιστής αλλά ήταν στην Πάρο φαροφύλακας. Και στη φωνή μου όταν μιλάω και όταν γελάω, ακούω τον πατέρα μου! Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι όλη η γη με τους πατεράδες. Το DNA σκάει μύτη» λέει ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Ο πατέρας μου είναι ο αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής. Τον πατέρα μου “ζηλεύω” ερμηνευτικά! Είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει να βουρκώσω, που με ψήνει όταν λέει “δεν θα χωρίσουμε ποτέ”» λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ήμουν πολύ μικρός που άκουγα το Μόνος και έβαζα τα κλάματα χωρίς να ξέρω για τι πράγμα μιλάει ο στίχος, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ!».

To άρθρο Χάρης Βαρθακούρης για τον Γιάννη Πάριο: «Είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει να βουρκώσω» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 21:05:00

Back to top button