Αστρολογία

Ποια 4 ζώδια θα διαπρέψουν στα επαγγελματικά τους αυτό τον Οκτώβρη;


Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, ο Οκτώβριος, δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας για πολλά από τα ζώδια. Υπάρχουν όμως πάντοτεκάποιοι, ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές, που δεν βιώνουν τις όψεις και τις διελεύσεις τόσο βαριά και έντονα. Μέσα στον μήνα που ξεκινάει, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα, αλλά θα σημειώσουν επαγγελματικές επιτυχίες. Και αυτό θα οφείλεται εν μέρει στις κινήσεις της Αφροδίτης και του Ερμή.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 17 Οκτωβρίου ενεργοποιεί το πάθος, την πίστη στις ικανότητες μας και μας ωθεί να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στις εργασιακές σχέσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε την εύνοια να δημιουργήσουμε ισχυρές επαγγελματικές συμμαχίες ή να συνάψουμε καινούργιες συνεργασίες. Μας δημιουργεί επίσης την ανάγκη για αλλαγές μέσα από βαθιές τομές που θα κάνουμε, αναγκάζοντας μας έτσι να επανεξετάσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.
Ο Ερμής από την άλλη, διερχόμενος το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 13/10 φαίνεται να φέρνει σε ισορροπία τις επικοινωνίες μας, εκμεταλλευόμενος την διπλωματική γλώσσα του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την αντικειμενικότητα και την δικαιοσύνη, γεγονός που θα έχει ευεργετική επίδραση στις διαπραγματεύσεις και στις επαγγελματικές/επιχειρηματικές συζητήσεις. Είναι δυνατόν το διάστημα αυτό να βρεθούν καινούργιες λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα, χάρη σε μια πιο ορθολογική προσέγγιση των καταστάσεων.
Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδανικός μήνας για όσους έχουν καταστρώσει σχέδια και είναι έτοιμοι να κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήματα στην καριέρα τους. Η ενισχυμένη διαίσθηση της περιόδου και η αναλυτικήσκέψη θα βοηθήσουν να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις, που θα βασίζονται σε τεκμήρια. Θα χρειαστεί βέβαια να επιδείξουμε θάρρος και να υπάρξει διαφάνεια στις κινήσεις μας, ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να έρθει η ανάπτυξη και η επιτυχία που προσδοκούμε.
Είναι όμως και μια μεταβατική περίοδος, με έντονες αλλαγές σε πολλά πεδία της ζωής μας, και οι κλασσικές προσεγγίσεις ή οι δοκιμασμένες πρακτικές δεν φαίνεται να είναι πια αρκετές, ούτε και αποδοτικές. Εκείνο που χρειάζεται είναι να θέσουμε τολμηρούς επαγγελματικούς στόχους, ώστε να δώσουμε μια νέα πνοή ζωής στα τρέχοντα έργα ή να αλλάξουμε την επαγγελματική μας πορεία. Εάν τολμήσουμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική μας ζωή, ο Οκτώβριος μπορεί να μας χαρίσει μεγάλες χαρές και μια μοναδική ώθηση στην καριέρα μας. Πολύ πιο εύκολαπραγματοποιήσιμοι θα είναι οι στόχοι και τα όνειρα όμως για τα ακόλουθα τέσσερα ζώδια:
Παρθένοι
Μέσα στο φθινόπωρο θα αισθανθείτε την ανάγκη για μια αλλαγή, ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δαπάνες σας θα πρέπει να εξυπηρετούν τα μακροχρόνια σχέδια και τους στόχους σας. Καθώς η καθημερινότητα όλων αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και συνεχώς εμφανίζονται νέα δεδομένα, θα πρέπεινα επαναξιολογήσετε τις ανάγκες σας, να αναπροσαρμόσετε τις στρατηγικές σας και να θέσετε νέους στόχους ως προς τα οικονομικά σας. Ίσως θα πρέπει να ξαναδείτε τα αποταμιευτικά σας προγράμματα, τις τυχόν επενδύσεις ή τα συνταξιοδοτικά σας πλάνα, και μέσα από αυτά να διαμορφώσετε μια νέα οικονομική στρατηγική. Κάποιοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να έχουν όνειρο να αποκτήσουν μια ιδιόκτητη κατοικία ή να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση. Εστιάστε στις φιλοδοξίες σας, μελετήστε με προσοχή τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε και ενεργοποιηθείτε, ώστε να θέσετε τις βάσεις για την μελλοντική σας ανάπτυξη.
Ζυγοί
Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και είναι λογικό να χαίρεστε και να γιορτάζεται, όπως είναι και αναμενόμενο, να κάνετε έναν απολογισμό του τελευταίου έτους, για να δείτε πόση ήταν η απόσταση που διανύσατε μέσα στον τελευταίο 12μηνο. Αναλογίζεστε τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ζωή σας, τις χαρές που βιώσατε, τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε, τις γνώσεις που αποκτήσατε αλλά και την εμπειρία, ιδίως μέσα από τις αποτυχίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα δουλειά σας, ίσως να έχει φτάσει η κατάλληλη χρονική στιγμή να εξερευνήσετε καινούργιες προοπτικές. Εάν είναι τεταμένες οι σχέσεις σας με συναδέλφους, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας και να λύσετε παρεξηγήσεις. Είναι απόλυτα στο χέρι σας πως θα κινηθείτε και τι θα κάνετε, αλλά από τις αποφάσεις σας αυτές θα καθοριστεί η μελλοντική σας πορεία. Με την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς για το ζώδιο σας, ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα, τα οποία θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν την καριέρα σας και να φέρουν ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης και ευτυχίας.
ΑιγόκεροιΠλησιάζουμε προς τα τέλη του 2024, γεγονός που σημαίνει ότι έρχεται όλο και πιο κοντά η στιγμή του απολογισμού της χρονιάς που εκπνέει. Κάθε μέρα που περνάει σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας, αυξάνοντας ολοένα την επιθυμία σας να συνεχίσετε δυναμικά για την κατάκτηση όλο και μεγαλύτερων τροπαίων, όλο και σημαντικότερων θέσεων. Μπορεί να έχετε θέσει σαν στόχο σας την κατάκτηση ενός μπόνους, να πάρετε μια προαγωγή ή ένα καλύτερο γραφείο στην εταιρία που εργάζεστε ή ακόμη και να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση. Συνεχίστε να κυνηγάτε το όνειρό σας, γιατί η ανταμοιβή σας είναι πλέον ορατή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι μήπως και ξεστρατίσετε από την πορεία σας λίγο πριν από την γραμμή του τερματισμού και χάσετε την ευκαιρία να καταφέρετε κάτι πραγματικά σημαντικό. Διατηρήστε σταθερή πορεία, ακμαίο ηθικό και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη!
Ταύροι
Οι τελευταίοι μήνες ήταν κάπως δύσκολοι για το ζώδιο σας, καθώς υπήρξε μια στασιμότητα στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που είχε άμεση επίπτωση στην δημιουργικότητα σας. Έπαψε η δουλειά να σας δίνει κίνητρα να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε. Το φθινόπωρο όμως είναι μια εξαιρετική περίοδος για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αρκεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε τον αέρα της αλλαγής. Εάν η τρέχουσα δουλειά σας είναι βαρετή και μονότονη, συζητήστε με το αφεντικό σας, μήπως υπάρχει κάτι άλλο, που θα ταίριαζε περισσότερο στα προσόντα ή στα ενδιαφέροντα σας. Ποτέ κανείς δεν ξέρει… Μέσα από την αλλαγή θα αναζωογονηθείτε και θα έχετε το κίνητρο να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει καινούργιες πόρτες με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Ίσως όμως να σας δοθούν μέσα στον Οκτώβριο καινούργιες ευκαιρίες να εντρυφήσετε σε ένα νέο αντικείμενο, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις ή να διευρύνετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας κύκλο, και μέσα από αυτόν να έρθουν καινούργιες, πολλά υποσχόμενες προτάσεις.
Κείμενο: Αλίντα Κανάκη


Εχει Δημοσιευθεί :2024-10-07 11:09:59

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button