Γυναίκα

Ηρώ Μουκίου: «Στον 3ο μήνα έπαθα παλινδρόμηση εμβρύου και απέβαλα, είπα πως δεν θέλω να προσπαθήσω ξανά»

«Απογοητεύτηκα γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί», είπε η Ηρώ Μουκίου.

Κατάθεση ψυχής έκανε σήμερα το πρωί (25.09.2024) η Ηρώ Μουκίου στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς «Άγιος Έρωτας» στον Alpha στην οποία συμμετέχει.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία σύντομη αναδρομή τόσο στην προσωπική και όσο και στην επαγγελματική πορεία της και αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια είχε αποβάλει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι και να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε μία περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση και μας σύστησαν. Τα άφησα όλα και πήγα να ζήσω μαζί του στη Λάρισα», περιέγραψε αρχικά.

«Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Την αποβολή στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου την έπαθα το 2004, ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει ένα θέμα με το έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε αποβολή, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και απογοητεύτηκα, γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα “αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω”», παραδέχθηκε.

«Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Ηρώ Μουκίου.

To άρθρο Ηρώ Μουκίου: «Στον 3ο μήνα έπαθα παλινδρόμηση εμβρύου και απέβαλα, είπα πως δεν θέλω να προσπαθήσω ξανά» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 18:34:00

Back to top button