Γυναίκα

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για τον αποθηλασμό της κόρης της – «Κανένας δεν πρέπει να έχει γνώμη, εκτός της μητέρας και του μωρού»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε ένα νέο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και απάντησε σε διάφοες ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της. Αρκετές από τις ερωτήσεις αφορούσαν τη μητρότητα και τις στιγμές με την κόρη της Ολίβια.

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντώντας για το διάστημα που θήλαζε την κόρη της, δήλωσε ότι σταμάτησε τη διαδικασία όταν η κόρη της μπήκε στον 18ο μήνα.

Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Πήρε πάρα πολύ καιρό, το πήγα εντελώς με τον ρυθμό μου και όχι με οτιδήποτε αισθανόμουν ότι μπορεί να περιμένει κάποιος από εμένα. Μέχρι 18 μηνών θήλασε η Ολίβια κι ας ήμουν εγώ ένας άνθρωπος που έλεγα πριν γεννηθεί: Ε, μέχρι 9 μηνών θα τη θηλάσω, μετά θα αποθηλάσω. Άφησα να πάει εντελώς η ροή, οπότε δεν ζορίστηκα με αυτό και προσπάθησα να συντονιστώ μαζί της. Είναι εντελώς μεταξύ της μάνας και του μωρού».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πρόσθεσε για τον αποθηλασμό της κόρης της: «Κανένας θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη, έξω από αυτή τη δυάδα. Αν σεβαστείς κι εσύ τον χρόνο σου και τον χρόνο της μικρής, θα γίνει λιγότερο δύσκολο».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-11 20:30:19

Back to top button