Γυναίκα

Χριστίνα Μπόμπα: «Αν ήθελα να κάνω κάτι θα το έκανα, δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος»

Για τα δίδυμα κοριτσάκια της που ξεκινάνε για πρώτη φορά το σχολείο, για την απουσία του Σάκη Τανιμανίδη αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η γνωστή influencer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της, το σχολείο, τον ελεύθερο χρόνο της και τα σχόλια που δέχεται. Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος έπρεπε να λείπει λόγω γυρισμάτων της νέας του εκπομπής.

«Τώρα που ξεκίνησαν το σχολείο και πάνε κάποιες ώρες στο σχολείο, είναι λίγο πιο εύκολο για εμένα. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να ρυθμίζω τη δουλειά μου με βάση τον χρόνο μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτός ο μήνας ήταν λίγο δύσκολος γιατί τα κορίτσια πήγαν για πρώτη φορά σχολείο οπότε ήταν ένας μήνας προσαρμογής και για εμένα και για αυτές. Δεν μπορώ να πω ότι πετάνε και τη σκούφια τους, αλλά πηγαίνουν. Εγώ θέλω να το περάσουν αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται ψυχολογικά. Αυτός ο Σεπτέμβρης, με τον Σάκη να λείπει, είχε μια πρόκληση».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Ό,τι και να κάνεις, ο κόσμος λέει. Όταν έχω ένα πρόβλημα σκέφτομαι τη λύση, δεν εξαντλώ την προσοχή μου στο πρόβλημα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε προβλήματα.

Παλιά μοιραζόμουν κάθε στιγμή με τους διαδικτυακούς φίλους, τώρα μοιράζομαι και πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου, αλλά και προβληματισμούς μου. Πλέον δεν είναι αποτύπωση κάθε πράγματος που κάνω, όπως ήταν παλαιότερα».

«Δεν διαβάζω πια τα αρνητικά μηνύματα που δέχομαι στα social media, αλλά όταν τα διαβάζω γελάω. Είναι η δουλειά μου να φωτογραφίζω και εσώρουχα και μαγιό. Και να μην ήταν όμως, αν ήθελα να το κάνω θα το έκανα και δε θα με ένοιαζε τι λέει ο καθένας», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα.

To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: «Αν ήθελα να κάνω κάτι θα το έκανα, δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 17:07:00

Back to top button