Γυναίκα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης , θα παραμείνει τελικά μέχρι και το τέλος της σεζόν εκτός της θεατρικής παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστούσε.

Ο ηθοποιός που υπέστη έμφραγμα πριν λίγες ημέρες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και αναρρώνει. Αρχικά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αντικαταστάθηκε προσωρινά από τον Μιχάλη Ρέππα, τον σκηνοθέτη και σεναριογράφου της παράστασης. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος που θα χρειαστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να επιστρέψει πιο δυναμικά στη δουλειά του, είναι μεγαλύτερος απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν, αποφασίστηκε να γίνει αντικατάστασή του και για τον Απρίλιο από τον Αντώνη Λουδάρο αυτή τη φορά.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης 2/4, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Έχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το «μονοπάτι» του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. Όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω.

Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς την Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο «Αλίκη». Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και σχετική ανακοίνωση από το θέατρο, η οποία αναφέρει, «Τον μήνα Απρίλιο τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη αντικαθιστά ο Αντώνης Λουδάρος».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-03 08:33:15

Back to top button