Auto

Το… υποβρύχιο της Porsche στο Ντουμπάι λειτούργησε! (video)

Το Ντουμπάι από κοσμοπολίτικος προορισμός, έγινε εφιάλτης τις τελευταίες μέρες. Οι καταιγίδες έχουν σαρώσει την πόλη και έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία και παγίδευση ανθρώπων στα σπίτια τους. Οι οδηγοί έδιναν αγώνα να σώσουν τα αυτοκίνητά τους.

Μέσα σε λίγες ώρες, έπεσαν 120 mm βροχής, ποσότητα που συνήθως αναλογεί σε έναν χρόνο! Ωστόσο, υπήρξε ένας γενναίος οδηγός, που έγινε αντικείμενο θαυμασμού, μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό! Και όχι μόνο αυτός, αλλά και το αυτοκίνητό του.

Στο εντυπωσιακό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οδηγός της Porsche Taycan, όχι μόνο δεν σταματά την πορεία του, αλλά συνεχίζει με ψυχραιμία και με χαμηλή ταχύτητα, την… πλεύση, μέχρι να βρεθεί σε ασφαλές σημείο του αυτοκινητόδρομου.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι στο πλέι του δρόμου, κοιτούν επίμονα την Taycan, να βυθίζεται στο νερό, αλλά να ανταποκρίνεται με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, στους χειρισμούς του οδηγού. Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, τόσο ο τελευταίος, όσο και η Porsche, γνωρίζουν αποθεωτικά σχόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-18 12:45:39

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button