Auto

Δείτε τη σπάνια McLaren Senna να εισβάλει σε αντιπροσωπεία Lexus (+video)

Το να έχεις στα χέρια σου ένα supercar αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου απαιτεί σεβασμό όταν το οδηγείς. Όχι μόνο επειδή κοστίζει πολλά χρήματα, αλλά κυρίως διότι συνήθως είναι πολύ γρήγορο και με αυξημένες οδηγικές απαιτήσεις. Αυτό μάλλον το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο ένας κάτοχος μιας Mclaren Senna στην Αμερική.

Ένα ήρεμο απόγευμα ο YouTuber και οδηγός αγώνων Έντμοντ Μόντι είχε βγει με τη McLaren Senna του βόλτα στους δρόμους του Γούντλαντ Χίλς στην Καλιφόρνια. Πρόσφατα ο διάσημος YouTuber είχε παρουσιάσει τη Senna ως το νέο του σχέδιο Project Kilo II και μάλιστα κατάφερε να βάλει φωτιά στο Instagram μαζεύοντας πάνω από 300.000 θεάσεις.

McLaren Senna Crashes in LA
byu/slattdemon99 inmclaren

Ως ανήσυχος νέος δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να χαρίσει λίγο θέαμα στους ανθρώπους που βρίσκονταν στην περιοχή πραγματοποιώντας ντόνατς και ντριφτ. Ο ενθουσιασμός ωστόσο γρήγορα μετατράπηκε σε καταστροφή καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ολοκληρώνοντας ένα από τα θεαματικά ντόνατς ο οδηγός επιτάχυνε υπερβολικά με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο κινούμενος ανεξέλεγκτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει με δύναμη στη βιτρίνα μιας αντιπροσωπίας αυτοκινήτων της Lexus καταλήγοντας μέσα στην έκθεση. Οι ζημιές που προκλήθηκαν τόσο στη McLaren όσο και σε τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα της έκθεσης, ενώ καταστράφηκε όλη η πρόσοψη του κτιρίου. Η ασφαλιστική εταιρεία της McLaren Senna σίγουρα δε θα περάσει καλά τις επόμενες εβδομάδες.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-30 19:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button