Γυναίκα

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Έχω χάσει 42 κιλά, έκανα 1,5 χρόνο διατροφή»

«Ήθελα να το κάνω, είχα χάσει την ισορροπία μου λόγω του στρες και της πολύ έντονης δουλειάς», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Τόσο στην αλλαγή που πέτυχε στην εξωτερική του εμφάνιση όσο και στην απόφαση να αποχωρήσει από το πρωινό του STAR, μετά από 5 χρόνια, αναφέρθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (06.10.2024).

«Έχω χάσει κάποια κιλά, που ήθελα να το κάνω γιατί είχα χάσει την ισορροπία μου λόγω του στρες και της πολύ έντονης δουλειάς. Δεν ήμουν ο Σταύρος. Την μια φορά είχα χάσει 37 κιλά και τώρα έχω χάσει 42 κιλά, ενάμιση χρόνο έκανα διατροφή», εξομολογήθηκε ο γνωστός μάγειρας.

Σχετικά με την αποχώρηση από την εκπομπή «Breakfast@Star», ο Σταύρος Βαρθαλίτης παραδέχθηκε «δεν τα βρήκαμε φέτος».

«Προσπαθήσαμε να το συζητήσουμε, να δούμε τα επόμενα βήματα, δεν βρήκαμε όμως μια κοινή γραμμή. Δηλαδή πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά, ένας πολύ ωραίος κύκλος, μου έδωσαν πάρα πολλές ευκαιρίες, έκανα πολλά διαφορετικά πρότζεκτ και νομίζω ότι ήρθε η ώρα τώρα, που κοντεύω τα 30, να επικεντρωθώ στο μαγειρικό κομμάτι αυτό καθ’ αυτό», είπε.

«Στην εκπομπή “Στούντιο 4” μου άρεσε πάρα πολύ και με γοήτευσε το γεγονός ότι ήταν πάρα πολύ γρήγορη η πρόταση. Πήρα τις μέρες μου να σκεφτώ, έκανα τις διακοπές μου και τελικά κατέληξα ότι το καλύτερο δυνατό που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξω και ζώνη για να απευθυνθώ και σε καινούργιους ανθρώπους.

Το πάνελ στο πρωινό ήταν πολύ δύσκολο, εμένα δεν μου ταίριαξε καθόλου. Ένιωθα πάρα πολύ εγκλωβισμένος. Γενικά είμαι δύσκολος να λέω την άποψη μου για ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Το “πανελίστας” δεν το θεωρώ καθόλου αρνητικό, σε καμία περίπτωση», είπε σε άλλο σημείο ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

To άρθρο Σταύρος Βαρθαλίτης: «Έχω χάσει 42 κιλά, έκανα 1,5 χρόνο διατροφή» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 21:01:00

Back to top button