Γυναίκα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έχω καιρό να μιλήσω με τη Μαρία Αντωνά, τη βλέπω στο Instagram κι είναι στα καλύτερά της

«Δεν είναι lifestyle το θέμα μίας πυρκαγιάς. Εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα αυτό που πέρασε και να είναι καλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο Πρωινό ΣουΣου και στον Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρεπορτάζ που αφορούσε τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και για τον έγγαμο βίο με τον Θέμη Σοφό.

«Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Δεν είναι lifestyle το θέμα μίας πυρκαγιάς. Εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα αυτό που πέρασε και να είναι καλά. Δεν έγινε με καμία διάθεση σχολιασμού lifestyle. Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε αυτήν την πληροφορία στο ρεπορτάζ. Δεν ειπώθηκε επί τούτου για να ρίξουμε άπλετο φως σε όλες τις λεπτομέρειες. Φυσικά κι είναι ένα άσχημο ανθρώπινο γεγονός. Εύχομαι ο Γιώργος να το ξεπεράσει με τις λιγότερες απώλειες. Έχω καιρό να μιλήσω με τη Μαρία Αντωνά. Τη βλέπω στο Instagram κι είναι στα καλύτερά της» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να δουλεύεται. Υπάρχει κι είναι δύο άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια. Είναι εκεί για να στηρίζουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να δίνουν περισσότερες αφορμές για αγάπη κι έρωτα. Εμείς αυτό προσπαθούμε με τα πάνω και τα κάτω, με τα εύκολα και τα δύσκολα. Εγώ δουλεύω περισσότερο.

Ο Θέμης είναι πιο ψύχραιμος, είναι κι η δουλειά του και δεν τον νοιάζει αν σχολιάζουν. Δεν απαντά. Κάνει focus στη δουλειά του κι έχει μία άλλη κοσμοθεωρία. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και συναισθηματικά και εκφράζομαι όταν με πνίγει το δίκιο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή.

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έχω καιρό να μιλήσω με τη Μαρία Αντωνά, τη βλέπω στο Instagram κι είναι στα καλύτερά της δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 20:25:49

Back to top button