Πανεύκολη και light συνταγή: Σοκολατένιο γλυκό ταψιού χωρίς ζάχαρη
Η απόλυτη συνταγή για το πιο εύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη και με τρία μόνο υλικά, είναι εδώ και θυμίζει πάστα σοκολατίνα.
Αυτή την πανεύκολη, light και vegan συνταγή, μας προτείνει η food blogger Emily Vagia.
Υπέροχο, γρήγορο, σούπερ σοκολατένιο γλυκό ταψιού που ετοιμάζεται σε ελάχιστα λεπτά και σίγουρα θα αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους.
Συνταγή: Σοκολατένιο γλυκό ταψιού χωρίς ζάχαρη
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα Vitafree κακάο-σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
για την γκανάς:
240 γρ. κουβερτούρα στέβια
180 γρ. γάλα καρύδας από κονσέρβα
Εκτέλεση
Ξεκίνα ζεσταίνοντας σε ένα κατσαρολάκι το γάλα καρύδας. Ριξ’το πάνω στην κουβερτούρα και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
Άπλωσε σε ένα ταψάκι μια στρώση γκανάς σοκολάτας. Άπλωσε από πάνω μια στρώση μπισκότα.
Ρίξε από πάνω άλλη μια στρώση γκανάς σοκολάτας. Άπλωσε πάλι μια στρώση μπισκότα και από πάνω άλλη μια στρώση γκανάς σοκολάτας.
Ρίξε από πάνω τριμμένο μπισκότο και βάλε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Βγάλε και κόψε σε κομμάτια.