Γυναίκα

«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Δευτέρα: Η Ματούλα θέλει να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει πως σκότωσε τον Χρήστο

Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 20:00 Επεισόδιο 161

Ο Πασχάλης προσφέρει δουλειά στον Γιωργαρή στο ζαχαροπλαστείο, ενώ η Ματούλα θέλει να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει πως σκότωσε τον Χρήστο για να σώσει την κόρη της. Η Στέλλα όμως παθαίνει παράκρουση και πιστεύει ότι η μητέρα της θέλει να την παγιδεύσει.

Τελικά η Στέλλα ηρεμεί και πείθεται. Λίγο μετά, η κατάθεση της Ματούλας ότι πήρε το όπλο και πυροβόλησε για να σώσει την κόρη της από τη βαναυσότητα του Χρήστου, πείθει την αστυνομία που την προφυλακίζει. Η Στέλλα μετά την κατάθεσή της είναι ελεύθερη, αλλά δεν έχει πια πού να μείνει.

Εκείνη κάνει ότι συμφωνεί, κοροϊδεύει τους πάντες και πηγαίνει στο νοσοκομείο στον Χριστόφορο.

Η Ολγα τηλεφωνεί στον Λεβί, τον ενημερώνει, ενώ ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία. Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα έχει κερδίσει όχι μόνο μια θέση εργασίας στον «Παράδεισο», αλλά και την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων, ενώ η Μιράντα είναι απαρηγόρητη βλέποντας τα εισιτήρια που έβγαλε ο Ντίνος για να φύγουν κρυφά μαζί με την Αμαλία για τη Βαρκελώνη.

Ο Ρένος όμως μαθαίνει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Σίμο τα σχέδια του ζευγαριού και προσφέρει στον φρουρό του κρατητηρίου ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον βοηθήσει να βγει από το κρατητήριο.

Παράλληλα, η Ολγα προτείνει στον Ντίνο και κάνουν μια πρώτη κουβέντα για την πώληση του κτιρίου, με προϋποθέσεις. Η Δάφνη, παρότι οι γονείς δεν θέλουν, αποφασίζει την ημερομηνία του γάμου της με τον Μεμά και ταυτόχρονα το λένε και στη Ζαχαρούλα για να κάνουν μαζί τους γάμους τους.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-16 16:30:27

Back to top button