Γυναίκα

Ο Δημήτρης Παπανώτας «καρφώνει» Μαγγίρα – Μακαλιά: «Πρέπει να μάθουν δεοντολογία»

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark κι έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του στα media, τις τηλεοπτικές «κόντρες» ενώ αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας, δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις θα πάρω δυο πολυκατοικίες με την κακοποίηση των δηλώσεών μου – βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν για κρυμμένο “μισογυνισμό”. Το σκέφτηκα για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες: «ρε παιδιά, σας αγαπώ και σας εκτιμώ αλλά εγώ αυτή την δήλωση δεν την έχω κάνει ποτέ. Πως την κάνετε σκετς;». Δεν έχω πει ποτέ εγώ ότι για να γίνεις παρουσιαστής θέλεις πολλά πτυχία γιατί θα ήμουν ηλίθιος να το πω! Η Μενεγάκη έχει πολλά πτυχία; Η Κορομηλά έχει πολλά πτυχία; Ο Αρναούτογλου έχει πολλά πτυχία; Θα έπρεπε να είμαι βλαξ για να το πω αυτό.

«Κάνουν σκετς και αντί να μου πουν συγνώμη, «δεν ξέραμε ότι δεν έχεις κάνει αυτή τη δήλωση και ζητάμε συγνώμη», δεν ήθελα και καμία επανόρθωση φοβερή ούτε αποζημίωση, κάνουν την άλλη μέρα πάλι το ίδιο. Ε, δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να τηρούν την δεοντολογία και δεν καταλαβαίνουν την δύναμη του μέσου στο οποίο εργάζονται. Λυπάμαι πάρα πολύ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Παπανώτας το βράδυ της Παρασκευής.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-01 09:13:59

Back to top button