Ελλάδα

Ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο παραδόθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης – Αρνείται τα πάντα με 11 καταγγελίες εις βάρος του

Σε Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και για άλλα αδικήματα.

Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό χθες, Παρασκευή (27.04.24), είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα από τη Νίσυρο, με τις καταγγελίες εις βάρος του να έχουν αυξηθεί πλέον στις 11.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, μιλώντας στο MEGA και στο Live News την Παρασκευή. «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας», είπε.

«Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Κρήτη. «Στην Κρήτη είμαι, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετε τον, ξέρουν που είμαι» δήλωσε χθες.

To άρθρο Ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο παραδόθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης – Αρνείται τα πάντα με 11 καταγγελίες εις βάρος του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-27 11:37:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button