Γυναίκα

Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου πέρασα μια τρέλα»

«Να λέμε δόξα τω Θεώ κάθε μέρα που είμαστε εδώ. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε σήμερα το πρωί (21.10.2024) η Ορθούλα Παπαδάκου στην εκπομπή «Breakfast@star».

Η πρώην μπασκετμπολίστρια αποκάλυψε πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο όταν έμαθε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά πλέον αντιμετωπίζει τα προβλήματά της με χαμόγελο.

«Ο κύκλος μου σταμάτησε το 2011, κουράστηκα. Δεν υπήρξε και κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνική εταιρεία. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που έχω αφήσει ένα καλό όνομα σε έναν χώρο που είναι δύσκολος», είπε αρχικά.

«Ήταν μια πρόκληση για μένα πόσο θα αντέξω. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση. Που το δικό μου το Survivor στον τελικό χτύπησε 90%», ανέφερε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ξαφνικά εκεί που με ήξεραν από τον αθλητικό χώρο με έμαθε όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή επηρεάστηκα από τη δημοσιότητα και τότε σε καλούσαν παντού. Εκεί κάπου ξέφυγα και με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Δεν νομίζω να έμπαινα ξανά στον χώρο, δεν το έχω ανάγκη. Δεν με ένοιαζε ποτέ η προβολή! Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να μην είμαι υποχρεωμένη», αποκάλυψε.

«Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα. Έκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου γιατί είναι αυτοάνοσο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Να λέμε δόξα τω Θεώ κάθε μέρα που είμαστε εδώ. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή», συνέχισε η Ορθούλα Παπαδάκου στη σημερινή της συνέντευξη.

To άρθρο Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου πέρασα μια τρέλα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 19:06:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button