Γυναίκα

Οι δροσιστικές λιχουδιές που μπορεί να φάει ο σκύλος μας το καλοκαίρι

Τι μπορεί να φάει ο σκύλος μας το καλοκαίρι;

Τα άπαχα κρέατα, τα λαχανικά (όπως τα καρότα), το φυστικοβούτυρο και άλλες νόστιμες λιχουδιές είναι υγιεινά για τα σκυλάκια μας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δροσίσετε το κουτάβι σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε δοκιμάστε αυτές τις τροφές για σκύλους.

1. Κατεψυγμένα μούρα

Βάλτε μερικά μούρα στην κατάψυξη (ή αγοράστε τα από το κατάστημα) και αφήστε το σκυλάκι σας να τα τσακίσει. Αυτή η γευστική λιχουδιά είναι ασφαλής για τα κουτάβια και τα βοηθά να δροσιστούν πριν υπερθερμανθούν.

2. Μπανανοκρέμα

Οι μπανάνες είναι ασφαλείς για τα σκυλιά, οπότε χτυπήστε μπανάνες, προσθέστε μερικά νόστιμα έξτρα, βάλτε το μείγμα στην κατάψυξη και έτοιμοι! Έχετε μια ασφαλή λιχουδιά. Να θυμάστε ότι πρόκειται για μια λιχουδιά, οπότε δεν θα πρέπει να τη δίνετε στο κουτάβι σας πολύ συχνά.

3. Καρπούζι

Το καρπούζι δεν είναι μόνο δροσιστικό και ενυδατικό για τους ανθρώπους – μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά και για το σκύλο σας. Δοκιμάστε μια σαλάτα με καρπούζι και βατόμουρο που σίγουρα θα λατρέψει το κουτάβι σας.

4. Μήλα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δαγκώνετε ένα τραγανό μήλο. Συνδυάστε μια φέτα μήλου με το αγαπημένο του φυστικοβούτυρο, για μια δόση πρωτεΐνης και βιταμινών.

5. Γιαούρτι

Αλλά περιμένετε, οι σκύλοι δεν μπορούν να φάνε γαλακτοκομικά, σωστά; Ναι, δεν μπορούν να χωνέψουν πολύ καλά τη λακτόζη, αλλά όπως και οι άνθρωποι, ανέχονται καλύτερα το γιαούρτι λόγω της μειωμένης περιεκτικότητας σε λακτόζη. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε απλό γιαούρτι χωρίς πρόσθετα και δοκιμάστε μια μικρή μερίδα για να βεβαιωθείτε ότι το κουτάβι σας δεν έχει αλλεργίες. Μόλις το εγκρίνουν, μπορείτε να προχωρήσετε και να φτιάξετε ένα υπέροχο μέλι-γιαούρτι και μούρα.

Αν ποτέ δεν είστε σίγουροι για ένα τρόφιμο που θέλετε να μοιραστείτε, ελέγξτε το πρώτα. Καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να να βρεθείτε προ απροόπτου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-08 14:00:19

Back to top button