Γυναίκα

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα»

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει αλλά και για το πως διατηρεί την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση.

Αρχικά, η Νικολλέτα Καρρά είπε: «Ναι, βέβαια έχω πάει σε ψυχολόγο. Τον τελευταίο καιρό σταμάτησα λόγω κάποιων συνθηκών, καθώς δεν προλάβαινα. Πάντα ήμουν πολύ καλή στο να συζητάω μόνη με τον εαυτό μου, οπότε η ψυχολόγος μου απλά με είχε βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε κάποιες συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου πάντως, τα βασικά τα ξέρω από μόνη μου, είμαι πολύ καλή και στην αυτοκριτική και στο να είμαι ειλικρινής με μένα.

Και πολύ αυστηρή έχω υπάρξει. Γενικά κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και μόνη μου, οπότε η ψυχολόγος μου ήταν απλώς μια παρέα για εμένα, πολύ σημαντική όμως. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά μόνη μου».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το μυστικό της νεότητάς της: «Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι. Προσέχω όσο μπορώ τα πολύ βασικά. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω λίγο το τι τρώω, αλλά μέχρι εκεί».

Τέλος, όσον αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις η ηθοποιός σημείωσε: «Είμαι υπέρ, απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γιατί στη δική μας δουλειά αλλάζει η έκφραση και αυτό είναι πάρα πολύ κακό».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-15 18:30:02

Back to top button