Γυναίκα

Νικολέττα Καρρά-Διονύσης Παναγιωτάκης: Διασκέδασαν στον Αντώνη Ρέμο με την παρέα τους

Σε μία σπάνια βραδινή έξοδο απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τη Νικολέττα Καρρά και τον σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί. Ωστόσο, η Νικολέττα Καρρά δεν κρύβει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον θεατρικό παραγωγό Διονύση Παναγιωτάκη.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και ευδιάθετοι.

Πριν λίγο καιρό η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για την προσωπική ζωή της.

«Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει με τον σύντροφο μου είναι χωρίς την δική μου έγκριση», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

Για το εάν είναι ζηλιάρα ή όχι απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί να ξανά παντρευτώ άλλα μπορεί και να συμβεί. Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο. Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω».

Φωτογραφίες: NDP photo agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-06 15:00:09

Back to top button