Γυναίκα

Μαρία Αντωνά: Ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» για το πώς περνά αυτή την περίοδο στη ζωή της μετά το Survivor και το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί, ενώ αργότερα ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την είδηση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Κάτι που κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει on camera τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά, η Μαρία Αντωνά σε ερώτηση για τις εκπομπές που παρακολουθεί ως τηλεθέατρια φέτος απάντησε: «Παρακολουθώ σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και τις πρωινές εκπομπές».

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «ANT1 δηλαδή βλέπεις και το Πρωινό το βλέπεις;», με τη Μαρία Αντωνά να απαντά χαμογελώντας και γεμάτη αμηχανία: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται».

Στην συνέχεια, σε ερώτηση σχετικά με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Αντωνά τόνισε: «Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλω ή να δείξω».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 13:30:04

Back to top button