Γυναίκα

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Όσα δεν γνωρίζετε για τον 26χρονο γιο του Γιώργου Μαργαρίτη που εντυπωσιάζει στο J2US

Ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο του τραγουδιού. Το ισχυρό καλλιτεχνικό του DNA αποδείχθηκε τελικά πολύ ισχυρό και η μουσική αποδείχθηκε μονόδρομος.

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ξεκίνησε να χτίζει σιγά – σιγά την καριέρα του κι έχει αποδείξει περίτρανα ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του, ενώ εντυπωσιάζει με τις φωνητικές του ικανότητες.

Τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη τον απολαμβάνουμε μέσα από το J2US ως coach της Άννας Μπεζάν και ήδη στα πρώτα τους live έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και την Άννα Μπεζάν να απαντούν σε ερωτήσεις στην κάμερα του J2US.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε πως ο πρώτος που έμαθε για την πρόταση που δέχθηκε για το  J2US ήταν ο πατέρας του.

«Ο πρώτος που το είπα ήταν φυσικά ο πατέρας μου (σ.σ. Γιώργος Μαργαρίτης). Στην αρχή έφερε κάποιες αντιστάσεις γιατί η δική του κατεύθυνση είναι απόλυτα λαϊκή και σκεφτόταν ότι εγώ θα έπρεπε να δοκιμαστώ και σε άλλο ρεπερτόριο. Στη συνέχεια όμως μας παρακολουθούσε κάθε Σάββατο και μας ψήφιζε κιόλας.» αποκάλυψε ο νεαρός τραγουδιστής.

Το who is who του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη, είναι περίπου 26 ετών. Η μητέρα του και σύζυγος του Γιώργου Μαργαρίτη δεν έχει σχέση με την μουσική αλλά ο ίδιος, έχει το DNA του πατέρα του και έτσι η μουσική κυλάει στο αίμα του!

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης από μικρός ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα κιθάρας. Παρόλο που από τότε «φλέρταρε» με την ιδέα του τραγουδιού, δεν είχε μοιραστεί με την οικογένεια ή τους φίλους του αυτή του την επιθυμία.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παντρεύτηκε αργά γιατί, όπως λέει χαριτολογώντας, είχε «παντρευτεί» το τραγούδι. Τη σύζυγό του τη γνώρισε σε ένα μαγαζί όπου εμφανιζόταν και τελικά ο γάμος τους έγινε το 1989. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Κωνσταντίνος  μάλιστα, έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό τμήμα του Πειραιά.

Η ενασχόλησή του με μουσική

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης δίπλα στον πατέρα του σιγοτραγουδούσε από μικρό παιδί, ενώ ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής και η σύζυγός του δεν άργησαν να καταλάβουν ότι έχει ταλέντο. Έτσι, ξεκίνησε να μαθαίνει από τον πατέρα του και να καλλιεργεί τη φωνή του και πλέον εργάζεται ως τραγουδιστής, ενώ σε κάθε του εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις.

Η πρώτη του εμπειρία πάνω στη σκηνή την είχε πριν από τέσσερα χρόνια όταν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του πατέρα του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τον συνόδευσε στο τραγούδι «Πεθαίνω για Σενα». Αυτή η στιγμή του έχει μείνει «χαραγμένη» στο μυαλό καθώς τότε κατάλαβε πως θα ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του.

Μάλιστα, η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον πατέρα του και την Χριστίνα Μαραγκόζη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαργαρίτη

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας τραγουδιστής που σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, προτιμώντας τα ΜΜΕ να ασχολούνται μόνο με τα επαγγελματικά του σχέδια. Ωστόσο, μερικά χρόνια πριν είχε αναφερθεί στον γιο του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά», ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε αναφέρει: «Τον γιο μου τον έχω συμβουλεύσει να έχει γερό στομάχι, να μελετάει, να προσέχει. Σήμερα η κατάσταση είναι μιας άλλης γενιάς. Δεν έχει τα βιώματα που έχω εγώ, θα τον κρίνει ο κόσμος».

Δείτε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη




Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-19 17:30:55

Back to top button