Γυναίκα

Ιωάννης Απέργης: Δεν ξέρω αν θέλω ο γιος μου να γίνει καλλιτέχνης, δεν θα τον εμποδίσω αν αυτή είναι η απόφασή του

“Γνωρίζω τις δυσκολίες, γι’ αυτό είμαι επιφυλακτικός” εξηγεί ο Ιωάννης Απέργης.

Στους χρόνους που καταφέρνει να μοιράσει ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα καθώς και την επιθυμία του μικρού του γιου να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως ακριβώς και εκείνος, αναφέρθηκε ο Ιωάννης Απέργης στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είσαι και ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Πως καταφέρνεις και κρατάς τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας;

Για μένα είναι πολύ εύκολο να κρατάω τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Φυσικά, σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι έχω μία σύζυγο που με βοηθάει και με στηρίζει σε όλα. Οπότε είμαι τυχερός που βρίσκεται στη ζωή μου.

Βέβαια, όταν είσαι γονιός, υπάρχουν και δυσκολίες, διότι ένα παιδί σε… εκτοπίζει. Πάντα το πρόγραμμα πρέπει να φτιάχνεται βάσει των παιδιών αλλά είμαστε ευτυχισμένοι.

Έχουμε βοήθεια από τις μητέρες μας και το μόνο που θέλουμε είναι γαλήνη και δεμένη οικογένεια. Μου δίνει δύναμη όταν ο μεγάλος μου γιος, που είναι τριών ετών, έρχεται στα γυρίσματα ή στο θέατρο. Μάλιστα, δηλώνει ότι θέλει να γίνει και εκείνος ηθοποιός.

Θα το ήθελες;

Δεν ξέρω αν θέλω να γίνει καλλιτέχνης αλλά δεν θα τον εμποδίσω αν αυτή είναι η απόφαση του. Γνωρίζω τις δυσκολίες, γι’ αυτό είμαι επιφυλακτικός.

Επίσης, καταλαβαίνω ότι αν γίνει ηθοποιός θα φέρει ένα βαρύ φορτίο, έχοντας πατέρα επίσης καλλιτέχνη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει συγκρίσεις και καταστάσεις που ίσως τον στενοχωρήσουν.

To άρθρο Ιωάννης Απέργης: Δεν ξέρω αν θέλω ο γιος μου να γίνει καλλιτέχνης, δεν θα τον εμποδίσω αν αυτή είναι η απόφασή του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 21:33:00

Back to top button