Γυναίκα

Θοδωρής Ρακιντζής για Νίκο Συρίγο: «Πρέπει να έχω μια σύντροφο τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος;»

O Θοδωρής Ρακιντζής ξέσπασε με δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας 8/4 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία διέψευσε on air το ρεπορτάζ του για τα παρασκήνια της εκπομπής της και την σχέση της με τους συνεργάτες της και τόνισε ότι η παρουσιάστρια διαχειρίστηκε σωστά το θέμα, αποφεύγοντας να βρεθούν σε αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα.

Αρχικά, ο Θοδωρής Ρακιντζής είπε: «Της βγάζω το καπέλο, είναι πειραιωτάκι, είναι αντράκι και μου δείχνει για μια φορά ακόμα η Ελεονώρα πόση ψυχή έχει.

Εγώ δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αυτό είναι αλήθεια. Εγώ είχα την πληροφορία, την έβγαλα και μάλιστα ταυτόχρονα είπα πως  την ανάρτηση με το 1+1 (σ.σ. το συμβόλαιό της) ήταν λάθος, οπότε αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ».

Στην συνέχεια, ο Θοδωρής Ρακιντζής πρόσθεσε: «Η Ελεονώρα Μελέτη, με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό μου έδωσε μια απάντηση για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι όμως με υποτίμησαν αφάνταστα», εννοώντας τον Νίκο Συρίγο ο οποίος σχολίασε το απόσπασμα στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Θοδωρής Ρακιντζής ενοχλήθηκε με τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Συρίγος σχολίασε το θέμα, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνομά του και δήλωσε ξεσπώντας: «Δεν ήξερα ότι για να γίνω κάποιος μετά από 30 χρόνια τηλεόρασης, έπρεπε να έχω σύντροφο μια τραγουδίστρια. Ένας δεν γύρισε να πει: “Κάτσε ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος για να το πει μόνο του το είπε; Είναι ψεύτης;” Μετά από 30 χρόνια έχω ανάγκη εγώ να βγω να πω ψέματα; Το σωστό ρεπορτάζ είναι να πιάσουμε και τις δύο πλευρές, αλλά εγώ δεν “γλείφω” παρουσιάστριες».

Τέλος, ο Θοδωρής Ρακιντζής ανέφερε για τη σχέση του Νίκου Συρίγου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αυτός έχει απαρνηθεί την εκπομπή που είναι. Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί. Κάθεται σε μια εκπομπή την οποία ο ίδιος δεν δέχεται ποιοτικά και έρχεται και λέει: “Ο καθένας”. Κάτσε ρε μάγκα μου, πρέπει να έχω μια τραγουδίστρια δίπλα μου για να είμαι κάποιο;».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-08 15:40:38

Back to top button