Showbiz

Η Ιωάννα Μαλέσκου στις πρώτες της δηλώσεις για το “TV Queen”: “Με τον… |


Στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου για το νέο show “TV Queen”, αλλά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Η Ιωάννα Μαλέσκου στις πρώτες της δηλώσεις για το

“Σε πολύ λίγο ξεκινάει το TV Queen και χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Έχω μια πολύ καλή εικόνα από τις συμμετέχουσες και το ενδιαφέρον δεν θα είναι μόνο έντονο, αλλά θα μας δώσει και πολλά σαν πρότζεκτ. Είναι εξαιρετικές, είναι μία και μία και είναι διαφορετικές προσωπικότητες και φυσικά έρχονται πολλές εκπλήξεις” είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είναι ένας άνθρωπος που από μόνος του είναι μία καταιγιστική προσωπικότητα. Είναι ένας βασικός λόγος που χαίρομαι γιατί υπάρχει εκατέρωθεν εκτίμηση και σεβασμός. Μόνο όμορφα πράγματα και όμορφοι άνθρωποι θα συναντηθούμε στο πρότζεκτ αυτό” προσέθεσε.

“Είμαστε αυτοκόλλητες με την κόρη μου, απλά τις ώρες που δεν μπορώ να την έχω μαζί μου θα είμαι ήρεμη γιατί θα είναι με τον μπαμπά της. Έχω δημιουργικό άγχος κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει κάτι. Έχω αυτήν την ωραία ανυπομονησία. Από την άλλη, όταν προετοιμάζεσαι και ξέρεις ότι πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που είναι επαγγελματίες, όλο αυτό φεύγει και ρέει διαφορετικά. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου μεταβατική μεν και με μία ωραία απόφαση να επιστρέψω με ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ από αυτό που θα περίμενα και εγώ η ίδια, αλλά γίνεται με τόση πολλή αγάπη και χαρά που ανυπομονώ”.

“Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι ελκυστικός, από την άλλη όμως για τον κόσμο που παρακολουθεί και ίσως να θέλει να συμμετάσχει, είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει. Όλες αυτές οι γραμμές, η προετοιμασία, όλος αυτός ο διαρκής αγώνας, τον οποίο κάποιοι μπορεί να μην αντιλαμβάνονται πόσο απαιτητικός είναι και απλά να στέκονται στο λαμπερό της υπόθεσης, όλα αυτά φιλοδοξούμε να τα δούμε” κατέληξε.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-15 13:35:00

Back to top button