Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2024


Πώς θα είναι η Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Αντιμετωπίζεις ψύχραιμα τις καταστάσεις αυτές τις μέρες με τον Άρη στους Ιχθύες, αλλά πολλά συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συνδέεται με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στον τομέα της προσωπικής σου ζωής, όπου κανείς δεν μπορεί να δει τι πραγματικά σου συμβαίνει. Είσαι κοινωνικός, φιλικός αλλά κρατάς πολύ περισσότερα απ’ ότι συνήθως για τον εαυτό σου. Ωστόσο ειδικά καθώς η μέρα προχωρά, νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.  Δραστηριότητες που σου θυμίζουν τις απλές απολαύσεις στη ζωή ευνοούνται.  Μπορεί να δεις εξέλιξη σε κάτι που σε ενδιαφέρει ή μια σταθερότητα στα οικονομικά Λη και στο χώρο του σπιτιού σου. 
Ταύρος
Δείχνεις πολύ πιο δυνατός απ’ ότι συνήθως  και λίγοι βλέπουν την πιο ήπια πλευρά σου ή αντιλαμβάνονται τα αληθινά σου συναισθήματα,  με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον τομέα της προσωπικής σου ζωής.  Μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε  παρεξηγήσεις. Κάποιες από τις πράξεις σου δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που  αισθάνεσαι.  Ωστόσο η επίγνωση αυτής της κατάστασης  σου είναι χρήσιμη.  Όταν εκφράζεις με ειλικρίνεια για ότι σε αφορά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από το να υπεκφεύγεις. 
Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν στο προσκήνιο τους διαφορετικούς στόχους και τα ενδιαφέροντα σου. Με τους δικούς σου ανθρώπους, αναζητάς την αρμονία και την γαλήνη, αλλά στην επαγγελματική σου ζωή, είσαι διαφορετικός.  Δε φοβάσαι να πιεστείς παραπάνω αν είναι να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.  Δεν είναι πάντα εύκολο να συνδυάσεις τις φιλοδοξίες σου με την κοινωνική σου ζωή, αλλά είναι εφικτό.  Επωφελείσαι επίσης από μια διέλευση που σου υπενθυμίζει τα οφέλη του να χαμηλώσεις λίγο ταχύτητα.  Είναι μια καλή μέρα για εργασία,  αλλά και για να βελτιώσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ικανοποιητικούς τρόπους. 
Καρκίνος
Έχεις την τάση να ψάχνεις κρυμμένα νοήματα  αντί να παίρνεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για έρευνα και σκέψη.  Είναι επίσης σοφό να βρεις χρόνο για οργάνωση και ταξινόμηση.  Μέσα από αυτό, μπορεί να καταλάβεις καλύτερα μια κατάσταση ή μια ιδέα που σου ήταν δύσκολο να αποδεχτείς.  Ενώ ένα κομμάτι σου αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντα και τις ευθύνες σου, ένα άλλο κομμάτι δε θέλει να νιώθει δεδομένο.  Ιδανικά σήμερα μπορείς να κάνεις κάνεις και τα δυο.  Βλέπεις την αξία του να χαλαρώσεις λίγο, καθώς και της προσοχής και της παρατήρησης των λεπτομερειών πριν προχωρήσεις. 
Λέων
Η αρχή της σημερινής ήμερα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάπως αποκλεισμένος ή προβληματισμένος. Επιδίωξε να απλοποιήσεις τα πράγματα ώστε να αισθάνεσαι πιο παραγωγικός.  Το κίνητρο για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές μπορεί να έρθει μέσα από την  απόλαυση της ημέρας σου.  Έχεις την τάση να εκφράζεις  την αγάπη σου ευθέως αυτές τις μέρες, αλλά είσαι λίγο πιο προστατευτικός ή στοχαστικός με τις επιθυμίες, τις απογοητεύσεις και τα σχέδια σου.  Αυτή η εναλλαγή μπορεί μερικές φορές να λειτουργήσει εναντίον σου,  καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μικρές παρεξηγήσεις και αυτή η τάση μπορεί να είναι πιο εμφανής σήμερα απ’ ότι συνήθως. 
Παρθένος
Αναζητάς ανακουφιστικές και οικείες δραστηριότητες σήμερα και αναζητάς το αισθήματα ασφάλειας.  Μπορεί να νιώσεις μια νοσταλγία και να αλλάξεις γνώμη για μια κατάσταση του παρελθόντος.  Αναζητάς την ισότητα αυτές τις μέρες και είσαι έτοιμος να παλέψεις γι’ αυτήν αν χρειαστεί, αλλά ένα άλλο μέρος σου ενδιαφέρεται περισσότερο για το πόσο βαθιά είναι μια σύνδεση παρά για την επιφανειακή δυναμική των σχέσεων σου.  Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου νωρίς σήμερα, είναι λογικό να νιώσεις την ανάγκη  να κάνεις μια παύση για να συγκεντρωθείς. 
Ζυγός
Ακόμη και μέσα από συγκρούσεις ή εμπόδια νωρίς σήμερα, μπορεί κάλλιστα να βοηθήσεις τρίτους μέσα από τις συμβουλές σου.  Θα ανακαλύψεις δημιουργικούς τρόπους αλληλεπίδρασης, αν και μπορεί να νιώσεις μια αποδιοργάνωση ή ένα αίσθημα υπερέντασης πριν φτάσεις σ’ αυτό το σημείο.  Σε ενδιαφέρει κυρίως η αρμονία και η γαλήνη  στη προσωπική σου ζωή και τις στενές σχέσεις σου αυτές τις μέρες, αλλά βρίσκεται σε ένταση όταν πρόκειται να κάνεις πρακτικά πράγματα και δε φοβάσαι να κάνεις συμβιβασμούς εάν αυτό σημαίνει ότι τα καταφέρνεις. 
Σκορπιός
Η ενέργεια της ημέρας σε κάνει πιο συνειδητοποιημένο από το συνηθισμένο σε ότι αφορά τις ευθύνες σου. Ωστόσο χαλαρώνεις καθώς η μέρα προχωρά, ωστόσο νιώθεις έντονα την επιθυμία είτε να κατασταλάξεις κάπου και να νιώσεις άνετα, είτε να δουλέψεις για να χτίσεις κάτι αντί να ξεκινήσεις εκ νέου.  Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διατηρήσεις τα πράγματα αρμονικά και γαλήνια στις καθημερινές σου υποθέσεις, αλλά η προσωπική σου ζωή είναι συχνά μια διαφορετική υπόθεση.  Στην πραγματικότητα, δε φοβάσαι τις εντάσεις με φίλους, αν αυτό σημαίνει να ζεις αυθεντικά και να αντιμετωπίζεις τα βαθύτερα προβλήματα ή να λες τα πράγματα όπως είναι.   
Τοξότης
Προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία και την αρμονία με με τους άλλους αυτές τις μέρες, αλλά η ζωή σου στο σπίτι μπορεί να είναι λίγο πιο γεμάτη ή τεταμένη, καθώς αισθάνεσαι ότι κάτι  σε ωθεί να κάνεις βελτιώσεις και αλλαγές.  Ως εκ τούτου μπορεί να φαίνεσαι πόλυ διαφορετικός στους γύρω σου αυτές τις μέρες.  Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται στο ζώδιο σου σήμερα και αναζητάς συναισθηματική ανανέωση.  Το πρωί μπορεί να αποδειχτεί λίγο αντιφατικό με ανάμεικτα συναισθήματα και μηνύματα. Ωστόσο η μέρα προχωρά με περισσότερη ομαλότητα. 
Αιγόκερως
Οι ήπιοι τόνοι σου ταιριάζουν πιο πολύ σήμερα. Είσαι σε καλή θέση να ανακαλύψεις δημιουργικούς τρόπους για να καλύψεις τις ανάγκες σου χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου.  Έχεις την τάση να θέλεις να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να αναγεννηθείς σήμερα, αλλά είσαι επίσης σε καλή φόρμα για να ανοίξεις γραμμές επικοινωνίας ή να μεταφέρεις μια δημιουργική εργασία σε ένα νέο επίπεδο.  Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή αντίσταση που πρέπει να διαχειριστείς πριν ασχοληθείς με σένα  σήμερα, αλλά αν προχωρήσεις αργά και σταθερά είναι πιθανό να πετύχεις τους στόχους σου με τρόπους που σε κάνουν περήφανο.
Υδροχόος
Επενδύεις περισσότερο στις φιλίες ή στους στόχους και στα όνειρα σου σήμερα απ’ ότι συνήθως. Είναι μια στιγμή που πρέπει να απομακρυνθείς προσωρινά από ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις πίεση.  Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος ή πιεσμένος νωρίς σήμερα και είναι καλύτερο να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για δημιουργικές ή ευφάνταστες αναζητήσεις που σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα.  Συχνά εστιάζεις στην ευγενική και αποτελεσματική επικοινωνία και αυτή η πρακτική είναι σήμερα έντονη. 
Ιχθύες
Έχεις την τάση να ακυρώσεις δραστηριότητες που σου δίνουν μια αίσθηση  ολοκλήρωσης σήμερα. Παρόλο που διεκδικείς πιο συχνά τις επιθυμίες σου αυτές τις μέρες, δεν είσαι πάντα ειλικρινής με τους άλλους σχετικά με τα συναισθήματα σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια απομάκρυνση σήμερα.  Δώσε προσοχή σε ότι σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδιάφορος από ότι πραγματικά είσαι, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα ότι οι άλλοι αγνοούν ή ότι δεν έχουν ευαισθησία στις ανάγκες σου. 
Κεντρική φωτογραφία: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-27 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button