Γυναίκα

«Ελπίζω να σας δω σύντομα»: Δάκρυσε η Σελίν Ντιόν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» στη Νέα Υόρκη

Δάκρυσε η Σελίν Ντιόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» που επικεντρώνεται στη ζωή της.

Στην πρεμιέρα που έγινε στη Νέα Υόρκη, η Σελίν Ντιόν παρουσίασε με δάκρυα στα μάτια το ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» που επικεντρώνεται στη ζωή της και κυρίως στη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, την οποία έκρυβε για 17 χρόνια, και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η σταρ ευχαρίστησε όλους όσους της στάθηκαν και συντέλεσαν στο να μοιραστεί με τον κόσμο την ιστορία της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά της.

Πλησίασε τη σκηνή για να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ και αμέσως έγινε δεχτή με έντονα χειροκροτήματα.

Στην αρχή της ομιλίας της ευχαρίστησε τη γιατρό της, Δρ Αμάντα Πικέ, και την σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ, Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι. Η 56χρονη Σελίν Ντιόν είπε επίσης στο κοινό ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος στο οποίο είχε βρεθεί μπροστά εδώ και χρόνια.

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου» είπε για τους τρεις γιους της.

Η Σελίν Ντιόν έχει τρεις γιους, τον 23χρονο Ρενέ Σαρλ και τους 13χρονους δίδυμους Νέλσον και Έντι, με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Αντζελίλ.

«Ευχαριστώ, Ρενέ-Σαρλ. Σε ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους φίλους που της στάθηκαν. «Και χάρη σε εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα από κάθε μέτρο. Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα με έχουν παραδώσει σε αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

«Μια από τις ιστορίες που θα ακούσετε από εμένα σε αυτήν την ταινία καθώς διάβαζα, μαθαίνοντας για την κατάστασή μου. Συνέκρινα τον εαυτό μου – και δεν το λέω αυτό επειδή είμαστε στη Νέα Υόρκη – αλλά συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο. Α, ακούγεται ότι το επινοήσαμε, αλλά το έκανα και ήμουν στο Λας Βέγκας», αστειεύτηκε.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους πολύ σύντομα» κατέληξε η ίδια, ενώ τη χειροκροτούσαν από το κοινό, για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23.05.2024 κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Η Celine Dion αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δίσταζε να επιβεβαιώσει ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου και το κράτησε μυστικό για 17 χρόνια. 

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Μιλώντας στο E! News στο κόκκινο χαλί του «Alice Tully Hall» της Νέας Υόρκης είπε ότι «Δεν έχει να κάνει με την επιλογή αυτού που έχεις, αλλά με την αντιμετώπιση αυτού που συμβαίνει».

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την ελπίδα ότι με την προθυμία της να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της θα εμπνεύσει και άλλους να αναζητήσουν βοήθεια.

«Ελπίζω ότι αυτό θα τους δώσει φτερά και δύναμη να πλησιάσουν τους ανθρώπους και να τους μιλήσουν και να πουν ότι αξίζει τον κόπο» είπε.

«Όλοι το αξίζουμε και είμαι απλά ευγνώμων». 

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο «Ελπίζω να σας δω σύντομα»: Δάκρυσε η Σελίν Ντιόν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» στη Νέα Υόρκη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 15:33:17

Back to top button