Αστρολογία

Δες πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα στα αισθηματικά σου: Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις (11-17/9)


Η κίνηση των πλανητών δημιουργεί ισχυρές ευκαιρίες, που μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος για να δημιουργήσει μια νέα σχέση. Οπότε είναι η ιδανική χρονική στιγμή για να βρει κάποιος έναν νέο σύντροφο και να δημιουργήσει μια νέα αρχή που μπορεί να εμφανιστεί και εκεί που δεν το περιμένει. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας που θα μπορούσαμε να επισημάνουμε, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη νέα αρχή.
 

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για επανασύνδεση:
Υπάρχουν κάποιες διελεύσεις πλανητών όπου θα μπορούσε κάποιος να επενδύσει ή και ακόμη να επιστρέψει απρόσμενα μια σχέση από το παρελθόν. Διακρίνει η αστρολόγος κάθε εβδομάδα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια επανασύνδεση με το άτομο που αγαπάμε αλλά και ποιες κινήσεις από μεριάς θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε μια επιζητούμενη επανασύνδεση.
Εβδομαδιαία πρόβλεψη για πορεία σχέσης και γάμου:
Το αν θα είναι ευνοϊκή μια εβδομάδα ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα με την σχέση μας, να μη υπάρξει ένταση μας αποκαλύπτει η αστρολογία. Υπάρχουν και διελεύσεις πλανητών που θα μπορούσαν να αποδειχθούν παραπάνω από ευνοϊκές ώστε να αναθερμάνουμε την σχέση μας, να συσφίξουμε τα αισθήματα μας και να αποδειχθεί μια εβδομάδα όπου η σχέση μας να έχει μια πιο σοβαρή κατάληξη. Η αστρολόγος θα αναλύσει κάθε εβδομάδα την πορεία ενός γάμου. Σε ποια εβδομάδα θα μπορούσε ένα ζευγάρι να αποφύγει ώστε να μην δημιουργηθεί ένταση αλλά και πότε θα μπορούσε να νιώσει τρυφερότητα και αγάπη ανάμεσα τους. Ώστε να αναθερμάνει το γάμο του.
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

 
ΚΡΙΟΣ
Κριέ η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία και προσμονή για τις καλύτερες ημέρες που φαίνεται πως έρχονται! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/9 σου λέει να βάλεις μέσα στην καθημερινότητά σου τη σχέση με το σύντροφό σου και να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα σε καθημερινή βάση, καθώς αυτό θα ενισχύει τα συναισθήματά σας και θα σας κρατά κοντά. Αν θέλετε να κάνετε κάτι αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο να το κανονίσετε και να το υλοποιήσετε μετά τις 16/9 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου.
Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή του Ερμή θα ξεμπλοκάρει την επικοινωνία και θα βοηθήσει τις συζητήσεις που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται να δώσεις προσοχή καθώς θα υπάρξει μία διάθεση υπερβολής σε κινήσεις, λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις αλλά και να πάρεις, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία (17/9) θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αυτή τη διάθεση.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε η εβδομάδα που ξεκινά φιλοξενεί κάποιες από τις πιο όμορφες ημέρες αυτού του μήνα, καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο (15/9) είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου, το ίδιο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μία ημέρα μετά. Αυτό το νέο φεγγάρι θα δημιουργήσει προσμονή για καλύτερες ημέρες σε μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και η θετική όψη που θα σχηματίσει μαζί του ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως αυτές οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν! Σε αυτό θα συμβάλει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία που θα βελτιώσει την επικοινωνία και θα δημιουργήσει έδαφος για να λυθούν και κάποιες παρεξηγήσεις.
Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι «αναζωογονητικές» για εσένα και το σύντροφό σου, αρκεί να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και σας φέρνουν πιο κοντά και όχι σε κάποιες μικρές διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα μοιραστείς πολλές κοινές απόψεις ή μία αγαπημένη σου δραστηριότητα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει «συγκολλητική ουσία» μεταξύ σας.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε η επικοινωνία θα είναι σύμμαχος και όχι αντίπαλός σου αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μετά τις 16/9 όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Τώρα θα σου είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας και μάλιστα να τα επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο εκεί που χρειάζεται.
Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι συζητήσεις με το ταίρι σου δεν θα έχουν το βαθμό δυσκολίας και δεν θα φέρουν τις παρεξηγήσεις που πιθανό να έφεραν το προηγούμενο διάστημα, κάτι που θα συμβάλει στη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει καλή επικοινωνία μεταξύ σας από την αρχή. Αν έχεις μία προσωπική συνάντηση ή συζήτηση το Σαββατοκύριακο, δώσε προσοχή στη διάθεση υπερβολής που μπορεί να υπάρξει είτε από είτε προς εσένα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης Δία (17/9) «καλά κρατεί».
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε η εβδομάδα που ξεκινά θα φέρει καλή διάθεση και θα «επαναφέρει» την επικοινωνία σε ένα «σημείο» όπου δεν θα προκύπτουν τόσο συχνά παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 16/9 και θα συμβάλλει σε αυτό το καλό επικοινωνιακό κλίμα το οποίο με τη σειρά του θα «χρωματίσει» προσωπικές συναντήσεις και συζητήσεις.
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/9 μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου, η οποία πολύ πιθανό να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες -ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της εβδομάδας- είναι ιδανικές για να κανονίσεις με το σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα, να πάτε σινεμά αλλά και να δείτε αγαπημένους σας φίλους!

 
ΛΕΩΝ
Λέων αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βάλεις «σε μία σειρά» ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής υπήρχαν σε εκκρεμότητα, πολύ πιθανό να σχετίζονται είτε με τον εργασιακό είτε με τον οικονομικό τομέα και αυτό με τη σειρά του θα σου αποδεσμεύσει χρόνο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε αυτό το χρόνο για να συζητήσεις με το σύντροφό σου πράγματα που θέλετε να κάνετε και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 16/9 θα βοηθήσει να υλοποιήσετε πράγματα που θέλετε. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Δία στον Ταύρο (17/9) θα φέρει διάθεση υπερβολής σε κινήσεις, αποφάσεις αλλά και υποσχέσεις. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα να ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου και μέσα σε αυτές τις ημέρες κανονίσεις ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε η εβδομάδα είναι βοηθητική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 15/9 -μαζί με την αρμονική όψη που θα σχηματίσει μαζί της ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου- καταδεικνύει εξελίξεις και θετικά γεγονότα σε μία σχέση/γνωριμία. Αυτό το φεγγάρι θα έχει θετικό πρόσημο σε περίπτωση που θέλεις να βελτιωθεί μία σχέση που ήδη έχεις ή να εξελιχθεί πιο γρήγορα μία γνωριμία που έχεις κάνει. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Ερμής ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 16/9 και θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους.
Η επικοινωνιακή ευελιξία, η καλή διάθεση και η ανάγκη να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου ή αν είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα δημιουργήσει μία ευχάριστη κινητικότητα μέσα σε αυτές τις ημέρες, η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σου ζωή.
 
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ η εβδομάδα που ξεκινά θα βοηθήσει τη διάθεσή σου καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου καταδεικνύει λιγότερες στιγμές έντασης αλλά και ατέρμονων σκέψεων, οι οποίες δεν οδηγούσαν πουθενά και πιθανό να σου προκαλούσαν και εκνευρισμό. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει ακόμα καλύτερες επικοινωνιακά ημέρες, κάτι που θα βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις για το Σαββατοκύριακο μαζί με το ταίρι σου!

Αν είσαι ελεύθερος οι συζητήσεις και επαφές δεν θα έχουν το βαθμό δυσκολίας που είχαν το προηγούμενο διάστημα, όσο Ερμής βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία. Αξιοποίησε το καλό επικοινωνιακό κλίμα που θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονο μετά τις 16/9, καθώς θα είναι πολύ βοηθητικό για να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι πιο χαλαρή από τις προηγούμενες και θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να κάνεις πράγματα για εσένα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/9 είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, μάλιστα αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να φέρει μία γνωριμία μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.
Η αγάπη για ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα θα σε φέρει πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μπορεί να σημάνει την αρχή μιας πιο στενής σχέσης μεταξύ σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 16/9 που θα διευκολύνει σημαντικά από την επικοινωνία μέχρι και το να κανονίσεις μία συνάντηση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να θυμηθείς ξανά με το ταίρι σου αυτά που σας έφεραν κοντά και έφτιαξαν μία καλή βάση για τη σχέση σας!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις κάποιες τάσεις φυγής και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου (15/9) θα σε βάλει τη διαδικασία να ψάξεις τρόπο για να αποδράσεις από τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και οτιδήποτε σε κρατάει «δέσμιο» της καθημερινότητάς σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 16/9 θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις στο σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να κανονίσετε μαζί μία εξόρμηση σε έναν αγαπημένο σας μέρος!
Αν είσαι ελεύθερος το γεγονός πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία θα φέρει καλύτερες ημέρες στην επικοινωνία και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζεις αρκετά -πιθανό να ανήκει στο ευρύτερο σου περιβάλλον- προκειμένου να το γνωρίσεις καλύτερα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/9 θα δώσει το ρυθμό σε αυτή την εβδομάδα και θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση αλλά και ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις. Το τρίγωνο του Ουρανού με αυτή τη νέα Σελήνη μιλάει για ξαφνικά γεγονότα με θετικό πρόσημο, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου ίσως να προκύψει μία ξαφνική γνωριμία η οποία θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία μία ημέρα μετά (16/9) σηματοδοτεί μία περίοδο η οποία θα έχει καλύτερη επικοινωνία και θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει το κίνητρο για να παρακινήσεις το σύντροφό σου να αξιοποιήσετε το χρόνο σας, να βγείτε μία βόλτα, να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό δρώμενο, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε η εβδομάδα που ξεκινά θα δημιουργήσει πρόσφορο επικοινωνιακό έδαφος, θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 16/9 σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, υπόσχεται βελτίωση μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Μάλιστα αν υπήρξαν κάποια ζητήματα που μπορεί να σε απομάκρυναν από το έτερον ήμισυ τώρα -αυτές τις ημέρες- θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τα διευθετήσετε και να τα αφήσετε στο παρελθόν.
Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζεις προσωπικές υποθέσεις και διαχειρίζεσαι αισθηματικά ζητήματα, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία (17/9) θα φέρει μία διάθεση υπερβολής η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες κινήσεις και αποφάσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση.
 
ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/9 θα τις φέρει στο προσκήνιο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αυτές. Αυτή η νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και φέρνει θετικά νέα, πολύ πιθανό να φέρει και μία νέα γνωριμία η οποία θα έρθει για να μείνει.
Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε τυχόν υποσχέσεις, καθώς η έντονη παρουσία του Ποσειδώνα ίσως να ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις. Μία ημέρα μετά στις 16/9 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ξεμπλοκάροντας την επικοινωνία και μειώνοντας αισθητά τις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα συμβάλλουν στο να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω σας ζητήματα τα οποία φαίνεται πως σας είχαν απομακρύνει και είχαν δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας.
 
Πηγή
 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-09-10 19:34:10

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button