Γυναίκα

Δανάη Μπάρκα: «Είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο podcast της Lifo και απάντησε για τις «μπόρες» της ζωής, για τους τίτλους που είδε το όνομά της μετά τα δημόσια φιλιά της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά και το θέμα της φιλίας.

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Μπόρες θα υπάρξουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο είτε είναι άδικο για μένα, είτε είναι παρεξήγηση, πάντα θα υπάρχει μπόρα. Μετά τη μπόρα υπάρχει το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις. Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνιά να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου.

Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και όταν έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες κολυμπάω, γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα. Ίσως είναι η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα και δεν ονειρευόμουν να το δω, αλλά ακόμα και αυτό είναι ίσως ένα μάθημα για μένα».

Στην συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Η φιλία για μένα είναι ζωή, είναι αγάπη, συνήθεια, καταφύγιο και τρέλες. Απενεργοποίησα τα σχόλια στο Instagram όταν είδα πάρα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς που ήταν απλά για να βρίζουν και είπα “δεν θα με τρελάνετε”. Τις 3-4 φορές που το έχω κάνει, το έχω κάνει κυρίως για τους γύρω μου. Η μαμά μου μού λέει “πώς το αντέχεις;”».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-08 23:58:57

Back to top button