Γυναίκα

Γιώργος Παπαδόπουλος για τις κρίσεις πανικού: «Κατέβηκα από το ταξί, ξάπλωσα στον δρόμο και ήμουν έτοιμος για… φιλάκια»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok και μίλησε πρώτη φορά για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.

«Από πολύ μικρός είχα κρίσεις πανικού. Μέχρι και σήμερα. Όχι τόσο έντονες σήμερα, έχω βρει έναν τρόπο και τις διαχειρίζομαι μόνος μου, χωρίς να έχω ζητήσει την βοήθεια ειδικού. Το 2012 είχα την μεγαλύτερη κρίση πανικού που έχω ζήσει μέχρι σήμερα.

Ήμουν σε ένα ταξί στην οδό Κατεχάκη στην Αθήνα και νόμιζα ότι παθαίνω τα πάντα. Ας μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα. Κατέβηκα από το ταξί, ξάπλωσα στον δρόμο και ήμουν έτοιμος για… φιλάκια! Κατέληξα στο νοσοκομείο, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός μου είπε ότι ήταν απλά μια κρίση πανικού», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Απλό όμως δεν είναι, γιατί όποιος περνάει κρίσεις πανικού ξέρει τι εννοώ. Προσπαθώ να το λύσω χρόνια και εύχομαι σε όσους συμπάσχουν υπομονή και ψυχραιμία», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

@gpapadopoulosofficial Κάτι που δεν ξέρατε για μένα No4 #fy #foryou #xyzbca #fyp #τικτοκ_ελλαδα #ελλαδα #cy ♬ original sound – Giorgos Papadopoulos




Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-16 14:00:22

Back to top button