Auto

Αυτή είναι η… δηλητηριώδης Mustang με πάνω από 830 άλογα!

Η Shelby American αποκαλύπτει το τελευταίο της δημιούργημα που βασίζεται στη Ford Mustang του 2024 και είναι πραγματικά απίστευτη.

Η Super Snake σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Shelby American με τη νέα γενιά Ford Mustang S650.

Με έναν νέο υπερσυμπιεστή Whipple και διάφορες βελτιώσεις, αυτό το θηρίο αποδίδει περισσότερους από 830 ίππους, υποσχόμενο σε όσους την αποκτήσουν μοναδικές συγκινήσεις.



Είτε επιλέξετε την καταιγιστική έκδοση των 830 ίππων είτε την πιο εξημερωμένη παραλλαγή των 487 ίππων, η Shelby εξασφαλίζει ότι κάθε μοντέλο έχει πολλές και σημαντικές αναβαθμίσεις.

Υπάρχει νέα ρύθμιση της ανάρτησης για πιο απόλυτο κράτημα, ένα σύστημα εξάτμισης Borla που βελτιώνει τη ροή του αέρα, καλύτερα φρένα, ενώ η βελτιωμένη ψύξη εξασφαλίζει σταθερή απόδοση γύρο με γύρο.



Στο αμάξωμα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές για αεροδυναμική απόδοση και μείωση του βάρους όπως το καπό από αλουμίνιο και φτερά από ανθρακονήματα που ανακατευθύνουν τη ροή του αέρα για βέλτιστη ψύξη.

Οι ελαφριές ζάντες από κράμα μαγνησίου αποβάλλουν μειώνουν το μη αναρτώμενο βάρος, ενώ μία μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα προσθέτει αρκετή κάθετη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες.

Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και παραλλαγών με σκληρή ή μαλακή οροφή.



Και ενώ οι λεπτομέρειες για την τιμολόγηση δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, η Shelby σχεδιάζει μια περιορισμένη παραγωγή μόλις 250 μονάδων για την αμερικανική αγορά, με επιπλέον διαθεσιμότητα σε μικρούς αριθμούς σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η παραγωγή της 2024 Shelby Super Snake έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ οι αγοραστές θα έχουν το προνόμιο να εγγράψουν το όχημά τους στο διάσημο μητρώο της Shelby.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-19 10:10:37

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button