Αστρολογία

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού: Τι να περιμένουμε;


Ολοκληρώνουμε έναν κύκλο 2 ετών με την έκλειψη Σελήνης – Πανσελήνου στον Ταύρο να λαμβάνουν χώρα στις 28 Οκτωβρίου. Οι εκλείψεις σημαίνουν σημαντικές περιόδους αλλαγών και μετασχηματισμών. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη φέρνει μια ισχυρή ενέργεια κλεισίματος των τελευταίων δύο χρόνων.
Μια σεληνιακή έκλειψη είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να συμβεί απότομα. Μπορεί να αισθάνεστε έκπληκτοι ή ξαφνιασμένοι από αυτό που αποκαλύπτεται. Δεν είναι όλες οι πληροφορίες ωστόσο αρνητικές. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι θετικές και να σας φέρουν έμπνευση μαζί με ενθάρρυνση να αλλάξετε τη ζωή σας.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μια σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει για να σας πάει μπροστά. Είναι μια ώθηση για να σας βγάλει από στάσιμες ενέργειες και παλιά μοτίβα. Κρατήστε χώρο για τον εαυτό σας και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται στην έκλειψη. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αλλά μάλλον αφήστε την ενέργεια να ηρεμήσει και μετά κάντε όποιες κινήσεις χρειάζεστε για να σας ωθήσουν μπροστά.
Η έκλειψη Σελήνης και ο μήνας που την ακολουθεί είναι μια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από ενέργειες, συναισθήματα, ακόμα και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σας. Με τις εκλείψεις είναι η στιγμή για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, σε όποια μορφή κι αν έχουν. Καθώς εργάζεστε με τις χαμηλότερες δονήσεις τόσο του Ταύρου όσο και του Σκορπιού, παρατηρήστε πού εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή σας. Κάντε διαφορετικές επιλογές που σπάνε τους συνεχείς κύκλους και που σας κάνουν να αισθάνεστε παγιδευμένοι.  Ρωτήστε τον εαυτό σας αν επιλέγετε συγκεκριμένα μοτίβα και ακόμη και άτομα, επειδή σας κρατούν σε έναν οικείο κύκλο δράματος, χωρίς τον οποίο θα αισθανόσασταν χαμένοι.
Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι επίσης ένας θεραπευτικός χρόνος. Είναι μια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τον πόνο και την αναστάτωση. Είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στην απλότητα της ζωής και να τη χρησιμοποιήσετε για να θεραπεύσετε. Ο Ταύρος σας διδάσκει να απλοποιείτε τη ζωή σας. Αντί να αφήνετε το δράμα και τα περίπλοκα συναισθήματα να κυριαρχούν στη συνείδησή σας, ο Ταύρος σας αναγκάζει να κινηθείτε με ένα βήμα τη φορά.  Είναι μια απαλή υπενθύμιση για να βρείτε τις απλές απαντήσεις στα πιο περίπλοκα θέματα της ζωής.
Στη συνέχεια, δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να καθίσει με τα συναισθήματά σας σχετικά με αυτές τις ενέργειες και τις παρατηρήσεις σας. Νιώστε την ηρεμία μέσα σας. Νιώστε τη σύνδεσή σας με τη φύση και τη συμμετοχή σας στο απέραντο Σύμπαν. Αναπνεύστε βαθιά και να ξέρετε ότι η Γη σας υποστηρίζει. Εμπιστευτείτε την πορεία ζωής σας!
Οι εκλείψεις φέρνουν έντονες ενέργειες στον κόσμο και στο ενεργειακό σας πεδίο. Θα νιώσετε τα αποτελέσματα αυτής της σεληνιακής έκλειψης λίγες μέρες πριν από το πραγματικό γεγονός και θα συνεχιστούν για λίγες μέρες μετά. Μπορείτε να επιλέξετε να παλέψετε με την ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης ή μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να αλλάξετε τη ζωή σας.
Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να συνδεθείτε με το σώμα και το μυαλό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διαλογιστείτε κάθε πρωί, κάντε γιόγκα και συνδεθείτε με την ύπαιθρο μέχρι την έκλειψη. Θυμηθείτε να εστιάσετε στα απλά πράγματα στη ζωή και να επιτρέψετε σε τυχόν χαοτικές ενέργειες να καταλαγιάσουν θέτοντας την πρόθεση να παραμείνετε προσγειωμένοι στο σώμα σας. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους κυρίως του 1ου δεκαημέρου.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-10-26 17:35:20

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button